U
użytkowniczka 212
Gość
DziękujęKochana @LadyCaro !!! Spełnienia marzeń, zdrówka, szczęścia, pomarańczy, niech Ci Twój Chłop goły tańczy
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęKochana @LadyCaro !!! Spełnienia marzeń, zdrówka, szczęścia, pomarańczy, niech Ci Twój Chłop goły tańczy
![]()
tak mi przykroMusze podać update, którego nie chcialam dawać... a, ze tu dużo nas z kwietniowych kresek to daje też wam info
po wczorajszym niepewnym usg dziś beta hcg 862,62, czyli praktycznie tyle co 2 maja. Ciąża się zatrzymała, więc mam czekać na krwawienie. Kontrola bety za tydzień a usg 15.05. Zastanawiam się czy to nie za późno. Tyle czekać na ostateczne potwierdzenie że tam już nic nie ma... czuję ogromny żal i rozczarowanie, zwłaszcza, że już wiem co mnie czeka, w najbliższym czasie, bo w styczniu był biochem.
Co do tego czy to za późno.. myślę, że nie, beta musi spaść, nie pozostaje nic innego jak czekaćMusze podać update, którego nie chcialam dawać... a, ze tu dużo nas z kwietniowych kresek to daje też wam info
po wczorajszym niepewnym usg dziś beta hcg 862,62, czyli praktycznie tyle co 2 maja. Ciąża się zatrzymała, więc mam czekać na krwawienie. Kontrola bety za tydzień a usg 15.05. Zastanawiam się czy to nie za późno. Tyle czekać na ostateczne potwierdzenie że tam już nic nie ma... czuję ogromny żal i rozczarowanie, zwłaszcza, że już wiem co mnie czeka, w najbliższym czasie, bo w styczniu był biochem.
Przytulam mocno ...Musze podać update, którego nie chcialam dawać... a, ze tu dużo nas z kwietniowych kresek to daje też wam info
Bardzo mi przykroMusze podać update, którego nie chcialam dawać... a, ze tu dużo nas z kwietniowych kresek to daje też wam info
Ja biorę już od długiego czasu Oeparol, kupuję najczęściej na allegro spory zapas3 razy dziennie po dwie kapsułki do owulacji, potem koniec. Widzę poprawę, ale żeby było to coś spektakularnego to nie powiem
![]()
Mi Pani w aptece też zaleciła 2 tabletki 3 razy dziennieSpore dawkowanie.
Ja zawsze brałam 4 tabsy per dzień max. Z ciekawości, czemu aż 6?
Mi Pani w aptece też zaleciła 2 tabletki 3 razy dzienniedziś wzięłam 4 bo kupiłam późno ale od jutro do owulacji będę brała 6.