reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Hej dziewczyny :)
W kwietniu mieliśmy przerwę, ale chciałabym się zapisać na majowe testowanie.
Po biochemie w lutym i fałszywej kresce w marcu, kwiecień przyniósł mi cykl bezowulacyjny — pierwszy raz miałam plamienie zamiast normalnej miesiączki.
Mam nadzieję, że maj przyniesie normalną owulację i w końcu uda się przetestować z pozytywem.
Celuję w testowanie w Dzień Mamy, czyli 26.05 :)
Oby ten dzień mamy był dla ciebie wyjątkowy 🥰

reklama
Myślisz, że ból pleców to zawsze zły objaw? Bo ja tak właśnie miałam i za pierwszym razem i teraz, a normalnie np przed okresem nigdy tak nie czułam, mimo że podobno dziewczyny tak miewają.
Ja mogę mówić tylko za siebie, bo ja tak miałam. Jakiś delikatny ból jest ok, ale jak czułam te plecy prawie cały czas i miałam takie miniskurcze, to już wiedziałam, że coś jest nie tak. Tak samo jak mnie od razu brzuch mocniej bolał. Ja przed okresem miewałam bóle pleców + skurcze porodowe to były u mnie głównie z krzyża, dlatego ja takie bóle we wczesnej ciąży źle kojarzę.

reklama
Ja też dzisiaj zatestowałam, bo chciałam wiedzieć, czy odstawić duphaston i biało, więc kolejny cykl nieudany... Mam łzy w oczach, ale muszę dać radę, bo jestem w pracy 🥹 Dobrze, że jesteście to jakoś raźniej🥺
Trzymaj się 🥹
Ja dzisiaj też 9 dpo, niby testowanie mam na dzisiaj ale nie zrobię sobie tego drugi dzień pod rząd. Sprawdzę jutro 🥲

Do góry