Angiee
Fanka BB :)
U mnie tak, prawie za każdym razemu nas 30 i 36
Dziewczyny a zmieniając temat, czy pinki strumieniowe też dają chujocienie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie tak, prawie za każdym razemu nas 30 i 36
Tak, ja czekam i dopiero po tym czasie patrzęDziewczyny jak robicie te owulaki to czekacie te 10 min? Chce fotę strzelić i faktycznie trzymac się 10 min?
Kurczę kupiłam je bo nie było płytkowych - a chciałam sobie siknąć jeszcze wieczorem, ale chyba to bez sensu w takim razieJa ich bardzo nie lubięmiałam taką kreskę z betą <2.3 więc im nie ufam.po 4h robiłam drugi i był snieżnobiały
![]()
Mi nie dały nigdyu nas 30 i 36
Ja perfidnie umawiam z wyprzedzeniem kilka na zapas „w razie czego”, bo do tej mojej są terminy z kosmosuJak Wy tak szybko umawianie wizyty ?Przecież do ginekologa to są takie terminy , ze szok. Chyba, że korzystacie z tego i mówicie, że wyszły Wam pozytywne testy i beta i chcecie potwierdzić ciążę to wtedy muszą dać szybki termin do 2 tygodni tak ?
Ja 26, przyszły mąż prawie 28Mój chyba nigdy nie wyjdzie bo trwa to już 3 lata z przerwamiu nas różnica wieku 6 lat i też żadnych dzieci
mój zawsze się zasłania tym że jego ojciec też miał go późno więc mamy jeszcze dużo czasu
ile macie lat ?
Sprawdzam na instrukcji jak jest i czekam tyle ile każe, miałam tak że po 7 minutach były jaśniejsze niż po 10.Dziewczyny jak robicie te owulaki to czekacie te 10 min? Chce fotę strzelić i faktycznie trzymac się 10 min?
No ale żeby pik był w 8 DC cyklu, 3 dni po miesiączce ?W 8dc pik,to owu może być w 10dc więc bardzo możliwe przy krótkich cyklach![]()