Patii26
Fanka BB :)
Wow, faktycznieTak to wyglądało.
Potem 1 dzień był słabszy, a później już były negatywy z TC ratio na poziomie 40 max. Potem przestałam nawet robić fotki.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow, faktycznieTak to wyglądało.
Potem 1 dzień był słabszy, a później już były negatywy z TC ratio na poziomie 40 max. Potem przestałam nawet robić fotki.
Ja przy krótkich cyklach mam potem rozkminy typy czy to endometrium zdąży urosnąć takie żeby mogło dojść do zaplodnieniaWow, faktycznieej bomba z tak krótkimi cyklami
częściej szansa na ciążę
ale znów poza ciąża to przekichane mieć tak często okres
![]()
Tak mi przykroU mnie biochem... A najlepsze, że test o czułości 25 wyszedł mi dziś pozytywny i to nie z pierwszego moczu
Bardzo mi przykroU mnie biochem... A najlepsze, że test o czułości 25 wyszedł mi dziś pozytywny i to nie z pierwszego moczu
Przykro miU mnie biochem... A najlepsze, że test o czułości 25 wyszedł mi dziś pozytywny i to nie z pierwszego moczu
Bardzo mi przykroU mnie biochem... A najlepsze, że test o czułości 25 wyszedł mi dziś pozytywny i to nie z pierwszego moczu
Oj kurcze, przykro miU mnie biochem... A najlepsze, że test o czułości 25 wyszedł mi dziś pozytywny i to nie z pierwszego moczu
Wow, faktycznieej bomba z tak krótkimi cyklami
częściej szansa na ciążę
ale znów poza ciąża to przekichane mieć tak często okres
![]()