reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Powiedźcie mi jeszcze proszę, przy takiej becie i progesteronie 3, to krwawienie powinno przyjść właściwie "za chwilę", prawda? Czy może być dopiero za kilka dni?
Betę miałam taką jak Ty wczoraj, progesteron 0,8 i dzisiaj przed południem się zaczęło, mimo że lekarka mnie nastraszyła wczoraj, że może być tak że to chwilę potrwa

No dobra Dziewczyny to chyba mój Niemąż bije tutaj wszystkie rekordy wieku 🫣🤭
No coś w tym jest:) jest niewiele młodszy od mojego taty - ale los różnie nam drogi łączy 🤷🏼‍♀️🩷

Ja i mój Strejser mamy po 32 lata,ja skończyłam w kwietniu a on w sierpniu będzie miał. Mamy 3 letnią córkę (26 maja ma ur) i 2 biochemy i cp na koncie

Dzięki dziewczyny. Cóż, statystyka... Na kogoś musiało paść.
Tylko tak ciężko mi w to uwierzyć :( Bo jeszcze dziś do męża mówiłam, że ta ciąża chyba mnie od samego początku przetyra, skoro beta taka niska, a ja już dość mocno czuję objawy, bo od wczoraj miałam mdłości przez większość dnia i takie tam.
No nic. Idę swoje przepłakać a Wam życzę powodzenia, oby ten maj był dla Was łaskawy.
Tule.. ciezko mi uwierzyć..🥺

No dobra Dziewczyny to chyba mój Niemąż bije tutaj wszystkie rekordy wieku 🫣🤭

A często ktoś Wam komentuje różnicę wieku?
Mi np. mocna różnica wieku nie przeszkadza ani u siebie ani u innych, ale często to prowokuje jakieś dziwne reakcje z tego co zauważyłam. Kiedyś byłam w związkach z partnerami z podobną różnicą wieku co Ty, to... 🫣

Ja jestem zdania, że jeśli ludzie się dogadują i się szanują, oczywiście - ludzie dorośli (żeby nie było), to każda para jest 👌.

reklama
Do góry