reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Ale ja mam okres tak jak on chce być troszkę, wiesz.
Bo czasem mam miesiączki regularne, czasem meeeega się to rozsypuje - przyczyny w sumie nie są do końca znane.
A ogólnie miesiączki bardzo krótkie, takie max. 3 dniowe plamienie a nie krwawienie. Szczerze to nie wiem czy przez 3 dni bym zapełniła całą podpaskę na przykład i myślę, że też ta "bieda" może trochę oddziałowuje na to. 🤔
Ojej, to faktycznie to wygląda na takie pcos. Moja przyjaciółka przed 1 ciążą leczyła 2 lata się na pcos, bo wgl miesiączek nie miała a jak już miała to takie plamienia max 3 dni. I miała tabletki na wywoływanie okresu. Po 2 latach gdy wróciły jej regularne cykle to zaczęli się starać i się udało.
Tak jak wyżej @Nicky95 napisała, że to endometrium może być za małe by utrzymać ciążę czy cokolwiek się tam podziało 🤷‍♀️

Dzięki dziewczyny. Cóż, statystyka... Na kogoś musiało paść.
Tylko tak ciężko mi w to uwierzyć :( Bo jeszcze dziś do męża mówiłam, że ta ciąża chyba mnie od samego początku przetyra, skoro beta taka niska, a ja już dość mocno czuję objawy, bo od wczoraj miałam mdłości przez większość dnia i takie tam.
No nic. Idę swoje przepłakać a Wam życzę powodzenia, oby ten maj był dla Was łaskawy.
Popłacz sobie ile potrzebujesz ❤️ a w czerwcu kolejne działania 💪

Ja jeszcze tylko podpowiem rzecz techniczną.
Jeśli korzysta się z testów innych, to w Premom trzeba je wrzucać w zakładkę Other bo inaczej to ta aplikacja wylicza to z jakimś dziwnym marginesem błędu. 🤔
A ja wrzucam zawsze na easyhome i wszystko normalnie wylicza. Wrzuciłam teraz z ciekawości test z popołudnia na te Others i tak samo mi wyliczyło.

A często ktoś Wam komentuje różnicę wieku?
Mi np. mocna różnica wieku nie przeszkadza ani u siebie ani u innych, ale często to prowokuje jakieś dziwne reakcje z tego co zauważyłam. Kiedyś byłam w związkach z partnerami z podobną różnicą wieku co Ty, to... 🫣

Ja jestem zdania, że jeśli ludzie się dogadują i się szanują, oczywiście - ludzie dorośli (żeby nie było), to każda para jest 👌.
Mamy to szczęście że P. wygląda baaaardzo młodo, zero siwych włosów więc totalnie nie wygląda na swoje lata ale jak już ktoś się dowie jaka jest między nami różnica wieku to raczej słyszę "no i super, ważne że się kochacie".
Uważam że tutaj nie ma żadnych granic, ale wiadomo ludzie są powiedzmy że to ujmę tak, z różnym poziomem tolerancji 😉

Sikłam dziś, no bez CIENIA wątpliwości, że biel 😜🥲

Załączniki

• IMG_9691.jpeg
    IMG_9691.jpeg
    234,8 KB · Wyświetleń: 24
reklama
Do góry