reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
ja takie mam. Pozdrawiam, 5 lat i jeden zawrotny biochem na koncie. Nawet jak wkładają mi zarodek do macicy, ogarnizm mówi "tylko nie to" 😅
Są też takie przypadki 😅 ale mnie serio czasem przeraża jak słucham niektórych osób i jest właśnie coś w stylu"okres jest co 28 dni to napewno wszystko jest okej."a taka osoba ani razu nie była sprawdzić czy wgl owulację ma 😅 miewałam kiedyś cykle po 28 gdzie pęcherzyk wgl nie pękał,robiła się torbiel i pękala przy okresie.a miałam też takie 42dniowe gdzie owulacja była ale w 28dc.wiec jak słucham takich teorii to mi ręce opadają 🤷

cos Ci źle czyta, to nie jest hihig
Jak wrzucę w easy home to wtedy mam tak...
Screenshot_20250509_155923_Premom.jpg

Są też takie przypadki 😅 ale mnie serio czasem przeraża jak słucham niektórych osób i jest właśnie coś w stylu"okres jest co 28 dni to napewno wszystko jest okej."a taka osoba ani razu nie była sprawdzić czy wgl owulację ma 😅 miewałam kiedyś cykle po 28 gdzie pęcherzyk wgl nie pękał,robiła się torbiel i pękala przy okresie.a miałam też takie 42dniowe gdzie owulacja była ale w 28dc.wiec jak słucham takich teorii to mi ręce opadają 🤷
z drugiej strony - jak człowiekowi taka wiedza jest niiepotrzebna, bo zachodzi kiedy chce, to jej ne nabywa. Ja jakbym zaszła od razu też bym pewniie nie wiedziiała. Nie sprawdzałabym bety, proga tylko poszła na wizytę.

reklama
Do góry