reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Dziewczyny mam chyba dziwne pytanie ale wy tyle wiecie że no… pierwszy raz to u siebie zauważyłam. Czy jak jesteście blisko okresu to powiększają wam się mocno gruczoły montgomerego na piersiach ? Chodzi o te wypustki na otoczce brodawki. Po kąpieli tak patrzę i aż się wystraszyłam 😂 nigdy tak nie miałam
Ja miałam tylko tak na początku ciąż, to był jeden z objawów

reklama
My mamy też utrudnione starania bo mąż jeździ w delegację i wraca na weekendy. Jeden tydzień wraca z piątku/sobotę, a kolejny z czwartku/piątek. Teraz w tą ciążę biochemiczną udało nam się zajść przy jednym razie, w niedzielę przed wyjazdem były seksy, test owu był pozytywny we wtorek wieczorem i udało się. Plemniki poczekały 🙈 też się skusiłam na wklejenie w apkę dzisiejszego testu. Jutro zrobię ładniejsze zdjęcie, ale dodawałam pod różnym kątem i wynik taki sam

Załączniki

• IMG_7999.png
    IMG_7999.png
    28,8 KB · Wyświetleń: 76
Dziewczyny mam chyba dziwne pytanie ale wy tyle wiecie że no… pierwszy raz to u siebie zauważyłam. Czy jak jesteście blisko okresu to powiększają wam się mocno gruczoły montgomerego na piersiach ? Chodzi o te wypustki na otoczce brodawki. Po kąpieli tak patrzę i aż się wystraszyłam 😂 nigdy tak nie miałam

Mnie to się kojarzy z objawem ciąży 😀

dziewczyny czy wam wszystkim wychodza idealnie te testy owu? ja robie od 10 dc 2 razy dziennie dzisaj 13dc i za bardzo z tym ciemnieniem kreski szału nie ma🙈 wiadomo jeszcze jest czas, sluz jest aczkolwiek jak widac wyznacznik to nie jest, jakies kucie tez jest a kreski ledwo ledwo🙈 chyba ze mnie kuje urojenie 🤣 ale jak tak patrze na niektore zdjecia to te kreski tak idelanie z dnia na dzien ciemnieja a u mnie to ledwo widac ze ciemnieja🙈 z tylu glowy tez mam ze jednak to dopiero 1 cykl po 1 miesiaczce po poronieniu i tez moze sie cos rozlegulowalo i w sumie pierwzy raz je robie ale nie wiem juz sama 🙈 ale w sumie ostatni raz pozytyw tez mialam 2 dni pozniej niz miesiaczka wiec moze mam cos pozniej i nie zgrywa sie z bolami🙈
U mnie średnio w tym cyklu wychodzą. Raczej wszystkie są bardzo zbliżone odcieniem kreski testowej. Najwięcej według apki miałam 0,86 i na oko też ta kreska testowa była minimalnie jaśniejsza niż kontrolna. Potem bardzo powoli zaczęły jaśnieć. Muszę wypróbować testy innej firmy/ czułości

Trafiłam do neurologa po wizycie na sor, we wrześniu miałam stłuczkę poważną samochodem i zaczynają wychodzić jakieś rzeczy typowo neurologiczne. Problem w tym, że nikt nigdy nie wpadł na pomysł ( przy wcześniejszych staraniach o syna) żeby zlecić badania przysadki pod kątem hormonów, a teraz to wyszło w rezonansie
Oj życzę Ci aby to nie było coś poważnego i aby udało się dostać szybko do specjalisty!

Ja miałam tylko tak na początku ciąż, to był jeden z objawów
Mnie to się kojarzy z objawem ciąży 😀

U mnie średnio w tym cyklu wychodzą. Raczej wszystkie są bardzo zbliżone odcieniem kreski testowej. Najwięcej według apki miałam 0,86 i na oko też ta kreska testowa była minimalnie jaśniejsza niż kontrolna. Potem bardzo powoli zaczęły jaśnieć. Muszę wypróbować testy innej firmy/ czułości

Oj życzę Ci aby to nie było coś poważnego i aby udało się dostać szybko do specjalisty!
Mimo że bardzo bym chciała żeby i u mnie to był objaw ciąży to niestety myślę, że jestem jakaś inna bo czuję już okres za rogiem. Ale teraz na pewno w następnym cyklu sobie to poobserwuję ☺️

reklama
Do góry