Czyli? Bo mi tu za dwa dni owulacje wróżyJa dopiero tak dwa dni przed pikiem częściej :-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli? Bo mi tu za dwa dni owulacje wróżyJa dopiero tak dwa dni przed pikiem częściej :-)
Jak spodziewam się owulacji w 14dc to w 11 i 12 testuję w południe i wieczorem, a w 13 ostatnio chyba cztery razy kretynka testowałamCzyli? Bo mi tu za dwa dni owulacje wróży![]()
ja tak, szybko rośnie mi wartość więc żeby nie przegapić robię nawet 3 jednego dniaDziewczyny bliżej owulacji testujecie częściej? Przeważnie testowałam raz popołudniu, dziś dwa razy, nie wiem czy wieczorem też?
Dziewczyny bliżej owulacji testujecie częściej? Przeważnie testowałam raz popołudniu, dziś dwa razy, nie wiem czy wieczorem też?
Dobra, to jutro sikne 4 razyJak widzę, że coś się "kroi" jak najbardziej testuje po 2, nawet 3 razy dziennie.
A kiedy powinnaś mieć @?Już więcej niemam dość patrzenia na jedną kreskę i dopatrywania się na siłę drugiej
Poza tym czuję okres za rogiem, także akurat u mnie niczego to nie oznaczało![]()
dziś/jutroA kiedy powinnaś mieć @?
No to nie możesz być wciąż pewna na 100%, że nie wyszłodziś/jutro
Ból podbrzusza, cycki nie bolą, pms wszystko się zgadzaNo to nie możesz być wciąż pewna na 100%, że nie wyszło![]()