reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Też jestem ciekawa jak to jest z tymi "okresami" w ciąży. Czy to chodzi po prostu o plamienia i czy to jest regularne w terminie @ . Ja miałam plamienia w obu ciążach i raz pękł mi krwiak więc się lało... Ale ja oczywiście wiedziałam, że jestem w ciąży ;)
Tak, ja miałam w terminie mniejwiecej..

reklama
Ja dzisiaj jadąc na zakupy weszłam do laboratorium całkiem przypadkiem i zbadałam proga 😅 wynik 19,34ng.ale w zasadzie niewiele mi on mówi bo mogę być 6-9dpo 🤣 wiem tylko że nie mogła być ta owulacja wcześniej niż 8maja(byłby za mały pęcherzyk) i nie później niż 11maja.(Już był śluz niepłodny)🤣

Zrobiłam dzisiaj pierwszy test w nowym cyklu, póki co szału nie ma 🙈 na owulację jeszcze chwilę muszę poczekać- zupełnie odwrotnie niż poprzednio, bo pik był w 10dc 😱

Załączniki

• IMG_9844.jpeg
    IMG_9844.jpeg
    60,7 KB · Wyświetleń: 35
Ja dzisiaj jadąc na zakupy weszłam do laboratorium całkiem przypadkiem i zbadałam proga 😅 wynik 19,34ng.ale w zasadzie niewiele mi on mówi bo mogę być 6-9dpo 🤣 wiem tylko że nie mogła być ta owulacja wcześniej niż 8maja(byłby za mały pęcherzyk) i nie później niż 11maja.(Już był śluz niepłodny)🤣
Ładny wynik.
Kiedy planowo okres?

Ładny wynik.
Kiedy planowo okres?
aplikacja pokazuje mi na 23 maja.no ale nie wiem kiedy dokładnie była ta owulacja.obstawiam że dziś właśnie jest 7dpo bo pasowałoby to do szczytu progesteronu bo dopiero od rana mocno czuję piersi.
A wynik całkiem ładny patrząc na to że lekarz mówił że będzie cykl bezowulacyjny 🤣

aplikacja pokazuje mi na 23 maja.no ale nie wiem kiedy dokładnie była ta owulacja.obstawiam że dziś właśnie jest 7dpo bo pasowałoby to do szczytu progesteronu bo dopiero od rana mocno czuję piersi.
A wynik całkiem ładny patrząc na to że lekarz mówił że będzie cykl bezowulacyjny 🤣
To za 2 dni testujesz?
To taki dreszczyk emocji nawet jak to nie mój test.

Nie wiem, czy to dziwne pytanie, ALE dziewczyny czy któraś też tak miała?
Wczoraj wieczorem poszłam się wykąpać, zrzuciłam ciuchy zauważyłam że moje brodawki wyglądają zupełnie inaczej niż zwykle… było mi trochę zimno i zwykle wtedy ta brodawka ma taką “gęsią skórkę” i odstający sutek, a wczoraj była bardzo pomarszona, taka jak - wybaczcie porównanie - rodzynka, i też bardziej twarda, wyglądalo to zupełnie inaczej niż zwykle, nigdy wcześniej czegoś takiego u siebie nie widziałam…Nie wiem czy to normalne, czy jest się czym martwić, czy też za dużo już na takie rzeczy zwracam uwagę? 🤔

reklama
Dobrze,że miałaś nosa i nie posłuchałaś lekarza:D

Do góry