LadyStrejser
Fanka BB :)
U mnie też podobnie - córka niedługo kończy 3 lata i "musi mieć brata" ... musi... Mój mąż się czasami odpala ,że gdy się staraliśmy to wylądowałam w szpitalu to się zamykają. Bo to takie proste przecież - seks bez zabezpieczenia= dzieckoWspółczuję starającym się o pierwsze. Nie dość ze frustracja z każdym miesiącem to jeszcze takie docinki rodzinki. My dopiero się przełamaliśmy by starać się o drugie ale uwierzcie mi, odkąd urodziłam córkę to non stop pytania kiedy drugie? Po co czekamy? No to teraz trzeba chłopca hehehchociaż każdy wiedział że miałam ciężką ciążę i poród.

Gdy mówię,że urodziłam córkę 3 lata od rozpoczęcia starań, że pierwszą ciążę miałam po 22 cyklach i była biochemiczna to większość nie rozumie wg co to jest biochem albo ciąża ektopowa. Kuzynka z mężem na dwoje dzieci z wpadek -córke i synka - to dla jej męża to też jest takie proste "zrobić dziecko" ehh
Gdy pokazywaliśmy projekty domów to też padało pytanie (córka miała 3/4 mc) po co wam tyle pokoi - gdy mówiłam,że chcemy mieć jeszcze dzieci to patrzyli na mnie i na Basię na cycu - z takim politowaniem i szokiem,że ja w krótkim czasie po porodzie mówię o kolejnych dzieciach. Lata mijają a dziecka drugiego jak nie ma tak nie ma. Testowałam dzisiaj - biało. Pewnie dzisiaj/jutro