reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Ehhh nic wczoraj nie działaliśmy,stary zasnął i był nie wstanie... W czwartek/piątek pik ,seks w czwartek w nocy także nie wiem jak to będzie. Nastawiałam się na co innego 🤷🏼‍♀️ nie wiem jak to będzie dzisiaj...
Ja przed peakiem sex I peak sex I 2 dni po. 2 dni po bylo juz ciałko żółte wiec ciaza byla z ostatniego sexu w peak .bo 9 dni później test pozytywny Więc akurat trafiliśmy bo była ciąża.
Miej nadzieję że się uda u ciebie

Ostatnia edycja:
reklama
Hej, ja drugi dzień mam bladziochy te testy, przykro mi bo coś czuję, że to cykl bezowulacyjny😒
Tak jakoś mi smutno 😔
To dopiero pierwszy cykl po poronieniu, więc daj sobie czas 😊 jeszcze nic straconego, to tylko paski, więc może akurat owulka była, okaże się przy testowaniu, a jak się nie uda to kolejny miesiąc też będzie okazja 💪

Ja przed peakiem sex I peak sex I 2 dni po. 2 dni po bylo juz ciałko żółte wiec ciaza byla z ostatniego sexu w peak .bo 9 dni później test pozytywny Więc akurat trafiliśmy bo była ciąża.
Miej nadzieję że się uda u ciebie
Mnie to zastanawia czasami,że ostatnio zaszłam w ciążę,gdy seks był 7dc,10 i 21 DC i się wtedy udało 😆 bez testów owu itd. ale cp

Te pierwsze horienmedical miałam.az 30, z domowego labu tylko 5, więc te 5 zrobiłam ale teraz już znowu jadę na tamtych, tak czy siak ten cykl raczej stracony, czekam na czerwiec zatem, czuję to w kościach 😉

reklama
Do góry