reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Właśnie na zdjęciu chyba wygląda na większą różnice niż na żywo, ponieważ aparat rozmazał zdjęcie na wysokości dolnego 🫣

Załączniki

• IMG_8216.jpeg
    IMG_8216.jpeg
    129,7 KB · Wyświetleń: 41
U mnie dzisiaj dzień testowania, test biały jak śnieg.
Po teście zostawiłam go w łazience, a jak spojrzałam znowu za jakieś pół godziny to tam druga, legitna kreska. Stary sprowadził mnie na ziemię ze po takim czasie nie ma to już znaczenia i nie można już tego testu interpretować więc tyle, czekam na 🐒

Po teście zostawiłam go w łazience, a jak spojrzałam znowu za jakieś pół godziny to tam druga, legitna kreska. Stary sprowadził mnie na ziemię ze po takim czasie nie ma to już znaczenia i nie można już tego testu interpretować więc tyle, czekam na 🐒
A nie chcesz powtórzyć innym testem po prostu? Pokażesz ten pozytywny po czasie?

Jest różnica, trzymam kciuki 😊 jutro idziesz na betę?
Tak, pójdę jutro :)
Pokaż ten test. Ja już tak miałam kiedys, że test pokazał u mnie cień dopiero po dłuższym czasie i beta była dodatnia.

reklama
A nie chcesz powtórzyć innym testem po prostu? Pokażesz ten pozytywny po czasie?
Trochę się boję powtarzać, bo nie nastawiam się na te dwie kreski
Ale jak do jutra nie przyjdzie okres, to sikne znowu.
Tak wyglądal dzisiaj rano ale czytany pół godziny po zrobieniu

Załączniki

• IMG_5097.jpeg
    IMG_5097.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 110
Do góry