daariaa9
Fanka BB :)
To nie minimalna różnicaTen u góry jest dzisiejszy. Różnica minimalna ale chyba jest?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To nie minimalna różnicaTen u góry jest dzisiejszy. Różnica minimalna ale chyba jest?
Trzymam kciukiTen u góry jest dzisiejszy. Różnica minimalna ale chyba jest?
Jest różnica, trzymam kciukiTen u góry jest dzisiejszy. Różnica minimalna ale chyba jest?
Dokładnie, to wielka różnica!To nie minimalna różnica![]()
A nie chcesz powtórzyć innym testem po prostu? Pokażesz ten pozytywny po czasie?U mnie dzisiaj dzień testowania, test biały jak śnieg.
Po teście zostawiłam go w łazience, a jak spojrzałam znowu za jakieś pół godziny to tam druga, legitna kreska. Stary sprowadził mnie na ziemię ze po takim czasie nie ma to już znaczenia i nie można już tego testu interpretować więc tyle, czekam na![]()
Tak, pójdę jutroJest różnica, trzymam kciukijutro idziesz na betę?
Pokaż ten test. Ja już tak miałam kiedys, że test pokazał u mnie cień dopiero po dłuższym czasie i beta była dodatnia.U mnie dzisiaj dzień testowania, test biały jak śnieg.
Po teście zostawiłam go w łazience, a jak spojrzałam znowu za jakieś pół godziny to tam druga, legitna kreska. Stary sprowadził mnie na ziemię ze po takim czasie nie ma to już znaczenia i nie można już tego testu interpretować więc tyle, czekam na![]()
Trochę się boję powtarzać, bo nie nastawiam się na te dwie kreskiA nie chcesz powtórzyć innym testem po prostu? Pokażesz ten pozytywny po czasie?