Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szczerze nie słyszałam o tym .Wg jak wpiszesz w wyszukiwarkę to wyskoczy na insta to wyskoczy Ci sporo info, to taki dość popularny temat![]()
Ja póki na tych profilach nie siedzialam to też nieSzczerze nie słyszałam o tym .
Nie będę pisać że tak bo nie wiedziałam.
Teraz do prożka dorzucę to .
Ja po okresie robię na początku wymazy u ginekologa.Ja póki na tych profilach nie siedzialam to też niewg jeszcze jeden ciekawy temat sie przewija na profilach odnośnie pasozytow. Mogą powodować właśnie problemy z zajściem lub poronienia
![]()
Chyba bym sie pochlastala jak bym miala jeszcze raz robic to badaniewstępnie glukoza i insulina może dać jakiś zarys czy trzeba dalszej diagnostykinie robiłabym krzywej od razu
Zgadzaja mi sie „tylko” obfite miesiaczki i trudnosci z zajsciem w ciaze. Z tym ze te obfite miesiaczki to dopiero po urodzeniu corki.
A mi sie zgadza PMS to na pewnoZgadzaja mi sie „tylko” obfite miesiaczki i trudnosci z zajsciem w ciaze. Z tym ze te obfite miesiaczki to dopiero po urodzeniu corki.
Obojętnie, ja miałam nakaz robić raz w roku po cukrzycy ciążowej obciążenie glukoza. W tamtym roku krzywa cukrowa i insulinowa- i od czerwca diagnoza na IO. W tym roku w styczniu kolejna krzywa by sprawdzić jak tam po lekach. W tym roku już więcej mieć nie będę chyba że zajdę w ciążęChyba bym sie pochlastala jak bym miala jeszcze raz robic to badanieTzn. jak mus to mus, ale jesli glukoza i insulina daja juz jakis obraz to chyba w to pojde na poczatek. Mialam je razem badane, ale to bylo 4 lata temu, jak sie okazuje. Tak to tylko sama glukoza. A czy to moze byc w obojetnie ktorym dniu cyklu czy w okreslonym?
No mi sie zgadza prawie wszystko… chyba spróbuje wyciągnąć skierowanie na to i zrobię razem z progesteronemA mi sie zgadza PMS to na pewno![]()