reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Przepisze jak będziemy w domu :)

Wyników nie ma ale wyleciał ze mnie mały skrzep :( i plamienie chyba zamienia się w okres. Takie rozgoryczenie czuje. Ale może kolejny cykl będzie nasz…
Działamy w maju 💪❤️
Ale póki co czekamy na wyniki 😊

Edit: doczytalam. Przykro mi 😞 czyli wychodzi na to, ze owulacji nie było wcale ?

reklama
Też bym poszła na proga - miałam podobna sytuację. Ginekolog powiedziała że na owulację to nie wygląda, próg zbadany 7 dni po piku 16,20 a po 10 dniach nadal 16.60 więc owulacja była chwilę po wizycie u ginekologa. 🙃
A dobra, doczytalam, ze owulacja była, tylko teraz prożek spadł, bo okres przyszedł.

Czy Wy i partnerzy bierzecie suplementy/witaminy? Mnie mąż zaskoczył, mówiąc że kupił kwas foliowy dla siebie i dla mnie 🥹 aktualnie biorę omega 369, cynk i selen, d3, magnez, kolagen kwas foliowy, inozytol. Odstawiłam ashwagande, berberyne i NAC bo czytałam że nie są wskazane w staraniach.
Mój bierze tylko Wit c i B12.
Ja biorę miovelia pro ( w tym jest mio-inozytol, d-chiro-inizytol, Wit D, B6, B12, Jod, Cholina, kwas foliowy i jego aktywne foliany ), dodatkowo dziś zakupiłam sobie tabletki D3+K2.

Z regularnością u niego to jest masakra - kiedyś, gdy chodził na siłownię - to żarł ile trzeba i co tam potrzebował a ,gdy staraliśmy się o dziecko to często np. omega 3 - wracało z niedojedzonym śniadaniem. Teraz bierze jakieś multiwitaminy od niedawna, ograniczył palenie.
To może go przypilnujesz, żeby brał jakis porządny kompleks? Skoro nie chce się badać to niech chociaż bierze suple.

reklama
Dziewczyny, pytanie z dupy. Czy ma ktoras z Was jakiekolwiek pojecie o tatuazach? Chcialabym sobie zrobic takiego malenkiego zawijasa, ktory sie uklada w matke i dziecko. Ale czytam, ze w tuszu jest cos tam cos. Dac se siana z tym tatuazem czy poki nie ma ciazy to robic?

Do góry