kami1094
Fanka BB :)
No to zdecydowanie sikaj Kochana :-) też tak czułam. I nigdy na okresNo takie rozciąganie dziwne![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to zdecydowanie sikaj Kochana :-) też tak czułam. I nigdy na okresNo takie rozciąganie dziwne![]()
No to zdecydowanie sikaj Kochana :-) też tak czułam. I nigdy na okres![]()
Przykro miU mnie beta spadla czyli znowu biochemiczna... ;(
Ja tak mialam w ciążyNo takie rozciąganie dziwne![]()
Właśnie wątpię, bo w marcu mialam podobnie, rozowy sluz przed okresem a nawet takie plamienia. Skocze jutro zbadać progesteron, jestem ciekawa jak wyjdzie bo nigdy nie padałam +- 7 dni po owulacjiA moze implantacja.. ja mialam w terminie okresu taki różowy sluz wlasnie, robisz test?
U mnie też dziś 7dpo i wczoraj czułam ciągnięcie, dziś nic kompletnie....oby do weekenduU mnie 7 dni po owu i od rana dziwne ciągnięcie w podbrzusza... korci mnie do testu ale może być za wcześnieTo czekanie wykańcza.
Ja właśnie dzisiaj, plus dziwne uczucie w okolicach prawego jajnikaU mnie też dziś 7dpo i wczoraj czułam ciągnięcie, dziś nic kompletnie....oby do weekendu![]()
Tak. Bardziej ujemna nie bedzie.Czy masz już betę @white_lotus![]()
My też od razu nie będziemy nikomu mówić, bo to jednak ryzyko, różnie to bywa na początku. My powiemy dopiero po pierwszym USG z widocznym zarodkiem i bijącym serduszkiem.Poproszę takie same!!! Tj. kreseczki na ciążowym, do testu jeszcze dwa dni z kawałkiem ale już mnie nosi żeby nasikać. ;P swoją drogą, rozumiem, że nikomu nie mówisz, i jeśli zobaczę swoje kreseczki to będę miała tak samotrzymaj się cieplutko i nas nie opuszczaj jeszcze
![]()