loumarie
Fanka BB :)
No, to chyba pasuje nie?Bociana widziałaś? Widziałaś! Sugerujesz, że bocian by oszukiwał?
![]()
Ja to bociana ostatniego widziałam z 6 lat temu.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No, to chyba pasuje nie?Bociana widziałaś? Widziałaś! Sugerujesz, że bocian by oszukiwał?
![]()
Knew it! Wszystkie znaki na niebie i ziemi juz to zwiastowalyTo sa jaja czy ja mam omamy?
Bocian jest bardziej wiarygodny niz pink testy.No, to chyba pasuje nie?Bociana widziałaś? Widziałaś! Sugerujesz, że bocian by oszukiwał?
![]()
TakKreska jest..Ty robiłaś wczoraj bete I była negatywna?
Wszystkie czekają na wysypOjjjj ja coś w krzyżu czuję, że ta końcówka miesiąca owocną może być, wam powiem. Jeszcze 17 was do testowania będzie.![]()
No u mnie dziś najmniej może być 11 dpo.potem już był biały kremowy śluz więc później tej owulacji nie mogło byćPytanie jak jakość, teraz tez mi sie wydaje ze nieco zbladły ale bieli wizira na pewno w czasie 5min nie mialam dopiero od 11dpo, w 10dpo pokazał sie po 10min cien.. jak juz prawie chowałam testZobacz załącznik 1704361