reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Wiecie co zrobiłam? Nasikalam na test i wsadziłam go do kieszeni, no bo musiałam się tajniaczyc, wyciągam i tam był jakiś paproch, chciałam ściągnąć i porysowałam test 😔 wydaje mi się że jest taka sama kreska, coś ledwo ledwo, ale nie zdążyłam dobrze pooglądać 😏
Po 9 w drodze do pracy kupię w rossku i sikne w pracy jeszcze raz 😏

@Lunaa09 wstałaś? Gdzie Twój patyk? 😁 jak nie wstałaś, to wstawaj bo od 4:30 kot na śniadanie czeka 😁😁😁❤️
Wstałam słuchaj o tej 4:30 bo skubaniec aferę koperkowa robi zawsze o tej godzinie jakby miał zegarek w dupie...ale ze szlam z zamkniętymi oczami, to siknelam do kubka i poszłam spać 😆 wstałam niedawno to wykorzystałam ten poranny mocz i kuzwa zepsułam test 🫣 pomijając fakt, że zanim zepsułam to patrzyłam ale zaspana widzialam 3 testy 😵‍💫 no nic, zrobię w pracy 😆

reklama
Do góry