reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Nac ogółem poprawia jakość owulacji, wspomaga śluz- niektóre dziewczyny biorą od 3-5dc dawkę 1200mg, żeby więcej jajeczek dojrzało (poprawcie mnie, jak piszę głupoty), a przez cały cykl 600mg. Kiedyś brałam tak przez 2 cykle- nie pomogło. Wróciłam do tego w tym cyklu i zobaczymy, jaki będzie efekt.
Nac jest składnikiem acc i właśnie rozrzedza wydzieliny 😃. Wiem też, że zamiennie dziewczyny stosują syropy wykrztuśne.
Serio NAC można brać starając się? Już nie wiem gdzie wyczytałam że lepiej odstawić. Do tej pory brałam ale odstawiłam tydzień temu.
Jedno mogę powiedzieć że odkąd biorę suplementy to nareszcie wróciła chęć na igraszki. Ostatni rok... seks mógł nie istnieć, mąż też przez duży stres w pracy miał problemy z "Andrzejem" 😢

reklama
Serio NAC można brać starając się? Już nie wiem gdzie wyczytałam że lepiej odstawić. Do tej pory brałam ale odstawiłam tydzień temu.
Jedno mogę powiedzieć że odkąd biorę suplementy to nareszcie wróciła chęć na igraszki. Ostatni rok... seks mógł nie istnieć, mąż też przez duży stres w pracy miał problemy z "Andrzejem" 😢
U nas ta ochota na seks jest tak meh… na codzień jej nie ma ale jak już zaczniemy to kilka dni pod rząd intensywnie. Dlatego huje starego i dopuszczam tylko w płodne 🤣 bo potem ciężko byłoby nam się zebrać. A on myśli że działa spontanicznie i dziecko się samo robi

@dominikana26 jak tam sytuacja?

@LadyStrejser testujesz jutro czy czekamy na 🐵?

A ja magicznym sposobem będę jeszcze testować w maju🥹 wiec może jeszcze maj będzie mój i zobaczę te 2 kreski🩷 ale wpiszę się bo wyłapaniu owulacji.
Hej, powtórzyłam betę i wyszła ponad 24. Dostałam duphaston. Staram się jakoś nie stresować i czekam

Pewnie tak - na koniec miesiąca - jak się tylko zacznie to się zapiszę na konkretny dzień:)
To będziemy testować podobnie! Zobaczymy czy owulacja też nam tak wypadnie 🤣🩷
Hej, powtórzyłam betę i wyszła ponad 24. Dostałam duphaston. Staram się jakoś nie stresować i czekam
wpisujemy serduszko czy 🤞🏻?

U mnie okres porządny, te po wlewie żelaza zawsze są ciężkie :(

reklama
Do góry