reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Siedzę sobie u siebie w domu w gabinecie słuchajcie, herbatę popijam (jak mam @ unikam kawy bo z bólu nie wyrobię 😬) i rozmawiam z moim mężem, bo pytał mnie czy jest 🐒 czy podejdę znowu do testowania.

Powiedziałam mu, że no w końcu dostałam miesiączkę. Jego reakcja to była - tylko się nie smuć. Mówię jest OK, jak jest 🐒 to zawsze jest to nowy cykl.
Mówi do mnie, no tak - czerwcowy, może to będzie Twój prezent urodzinowy. Myślę sobie ooo, no mężczyźni jak chcą być uroczy to potrafią. 🤣 Aż mnie skubany po tylu latach razem zadziwił 👁

reklama
Ja bym poczekała z 2 dni i sprawdzila.
Moim zdaniem na tym teście widać to całkiem wyraźnie bez wybitnego doszukiwania się. A to że beta 0 dnia wcześniejszego to znaczy moim zdaniem tyle co nic, w trakcie robienia testu mogła być nie wiem - nawet te 6. Lekko ponad widełki 😅
Może kolejny test miałaś np 25tkę wiec jest bialy?
Nie. Tez pink 10 czulosc

A jak u Ciebie sytuacja ?
Dzieki, że pytasz.
14 maja beta hcg była spadkowa już tylko 41 wiec spadla z prawie 900 tydzień wcześniej, w usg dzień później dobrze, jeszcze macica sie oczyszczala, mam powtórzyć jeszcze betę w poniedziałek 26.05 zeby mieć pewność, że spadła do 0.
W tym cyklu nie staramy się zajsc, unikam na razie seksu, bo nie jestem psychicznie gotowa zobaczyć znów dwie kreski i drżeć czy znów nie będzie straty. Emocjonuje się kreskami dziewczyn. Z resztą lekarz mówił, że owulacji mogę w ogóle nie mieć w pierwszym cyklu. Bierzemy z mężem suplementy i szykujemy się na cykle czerwcowo-lipcowe.

Dzieki, że pytasz.
14 maja beta hcg była spadkowa już tylko 41 wiec spadla z prawie 900 tydzień wcześniej, w usg dzień później dobrze, jeszcze macica sie oczyszczala, mam powtórzyć jeszcze betę w poniedziałek 26.05 zeby mieć pewność, że spadła do 0.
W tym cyklu nie staramy się zajsc, unikam na razie seksu, bo nie jestem psychicznie gotowa zobaczyć znów dwie kreski i drżeć czy znów nie będzie straty. Emocjonuje się kreskami dziewczyn. Z resztą lekarz mówił, że owulacji mogę w ogóle nie mieć w pierwszym cyklu. Bierzemy z mężem suplementy i szykujemy się na cykle czerwcowo-lipcowe.
Przykro mi 😞.
Oby i dla Ciebie słońce zaświeciło, tego Ci życzę ☀️.

reklama
Do góry