xewee
Fanka BB :)
SuperDziewczyny bylam na becie dzisiaj bo stwierdzilam ze zamiast lecieć po testy nowe to zrobie poprostu bete i jest 12.20![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SuperDziewczyny bylam na becie dzisiaj bo stwierdzilam ze zamiast lecieć po testy nowe to zrobie poprostu bete i jest 12.20![]()
Brzmi jak ciążaU mnie cisza, ze zmian jakie zauważyłam to to, że zasypiam po 21 od razu gdzie zawsze miałam z tym problem i jestem wyjątkowo spokojna, gdzie przedkurwicy szło ze mną dostać
![]()
Czekam, dzisiaj wychodzi 8dpo ale jak podkreślam na podstawie moich obserwacji.Brzmi jak ciąża![]()
Który dpo?Dziewczyny bylam na becie dzisiaj bo stwierdzilam ze zamiast lecieć po testy nowe to zrobie poprostu bete i jest 12.20![]()
10 dpoKtóry dpo?![]()
Będziesz miała jak w niedzielę wykonać przyrost?10 dpo
właśnie zajadam! Pizza zawsze spokoJa wam powiem, że mam zjazd taki, że aż mroczki przed oczamiNo okropnie, miałam plan na ambitny obiad a wyjdzie pewnie pizza gotowa
![]()
niestety nie, zrobie w poniedzialek i w srode jeszcze raz o ile nic sie nie wydarzyBędziesz miała jak w niedzielę wykonać przyrost?
Omg! Ale się cieszę! DajeDziewczyny bylam na becie dzisiaj bo stwierdzilam ze zamiast lecieć po testy nowe to zrobie poprostu bete i jest 12.20![]()