kami1094
Fanka BB :)
Przykro będzie bez Was, dziewczyny, które z końcem maja nas opuścicie,
ale też jestem w stanie Was zrozumieć. 
Moje stanowisko znowu jest takie, że żałuję, że tyle czasu siedziałam pod kamieniem i dołączyłam dopiero w maju. Od zawsze tak mam, że jak na czymś bardzo mi zależy to absorbuje to 100% mojej uwagi. Czy tutaj byłam czy nie - analizowałam tak samo. Ja niestety nie potrafię podchodzić na luzie… do niczego.
Bez Was wszystkich było mi dużo gorzej.
Czułam się jak psychiczna. A z Wami wiem, że mam wsparcie, że nie jestem z kosmosu i czuję, że nie jestem w tym sama.
JESTEM WAM PRZEOGROMNIE WDZIĘCZNA.
Przywróciłyście mi wiarę w ludzi, w tym świecie coraz bardziej pozbawionym empatii. Przypominam, że moja wieloletnia przyjaciółka skwitowała mój stan psychiczny tak, że mam sobie ściągnąć Chat GPT i z nim rozmawiać, bo ona tego nie rozumie, ja przesadzam i w skrócie jestem psychiczna. A tutaj się okazuje, że osoby, które nawet nie poznały mnie na żywo za mną stoją. Dodałyście mi sił kiedy naprawdę wisiałam nad przepaścią. Jeszcze wiszę, ale mam wiarę, że to słońce jednak zaświeci. 

Moje stanowisko znowu jest takie, że żałuję, że tyle czasu siedziałam pod kamieniem i dołączyłam dopiero w maju. Od zawsze tak mam, że jak na czymś bardzo mi zależy to absorbuje to 100% mojej uwagi. Czy tutaj byłam czy nie - analizowałam tak samo. Ja niestety nie potrafię podchodzić na luzie… do niczego.