reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Przykro będzie bez Was, dziewczyny, które z końcem maja nas opuścicie, ❤️‍🩹 ale też jestem w stanie Was zrozumieć. 🌺
Moje stanowisko znowu jest takie, że żałuję, że tyle czasu siedziałam pod kamieniem i dołączyłam dopiero w maju. Od zawsze tak mam, że jak na czymś bardzo mi zależy to absorbuje to 100% mojej uwagi. Czy tutaj byłam czy nie - analizowałam tak samo. Ja niestety nie potrafię podchodzić na luzie… do niczego. 😅 Bez Was wszystkich było mi dużo gorzej. 🩷Czułam się jak psychiczna. A z Wami wiem, że mam wsparcie, że nie jestem z kosmosu i czuję, że nie jestem w tym sama. 🥹 JESTEM WAM PRZEOGROMNIE WDZIĘCZNA. 💜 Przywróciłyście mi wiarę w ludzi, w tym świecie coraz bardziej pozbawionym empatii. Przypominam, że moja wieloletnia przyjaciółka skwitowała mój stan psychiczny tak, że mam sobie ściągnąć Chat GPT i z nim rozmawiać, bo ona tego nie rozumie, ja przesadzam i w skrócie jestem psychiczna. A tutaj się okazuje, że osoby, które nawet nie poznały mnie na żywo za mną stoją. Dodałyście mi sił kiedy naprawdę wisiałam nad przepaścią. Jeszcze wiszę, ale mam wiarę, że to słońce jednak zaświeci. 🥹

reklama
Hej, robiłam test i jutro powtórzę jednak, bo nie wiem...wydawało mi się, że coś widzę, ale na zdjęciu nie ma nawet szans zobaczyć bo to pod odpowiednim kątem.. jednak to pewnie wypatrzyłam testowa bo gapilam się jak sroka w gnat 😏
Pokaż to zdjęcie 🩷 ja jak nie potrafię uchwycić na zdjęciu to nagrywam filmiki. Uwierz, że jak przeglądam je po czasie to się zastanawiam np jak mogłam wątpić w coś co było widać ewidentnie 🤗

Pokaż to zdjęcie 🩷 ja jak nie potrafię uchwycić na zdjęciu to nagrywam filmiki. Uwierz, że jak przeglądam je po czasie to się zastanawiam np jak mogłam wątpić w coś co było widać ewidentnie 🤗
Nawet nie zrobiłam foty, wyrzuciłam...powiem Ci ze coś tam dostrzegłam jak trzymałam test w górze na przeciw okna 😬 normalny człowiek by skwitowal, że to negatyw, ale wiadomo, że w tej kwestii normalna nie jestem..

Ps..o fimkikach nie pomyślałam nigdy 🤔

Nawet nie zrobiłam foty, wyrzuciłam...powiem Ci ze coś tam dostrzegłam jak trzymałam test w górze na przeciw okna 😬 normalny człowiek by skwitowal, że to negatyw, ale wiadomo, że w tej kwestii normalna nie jestem..

Ps..o fimkikach nie pomyślałam nigdy 🤔
Serio, pomagają. Ja bym grzebała w koszu 😂😅

Serio dziewczyny nic nie widać, co jakiś czas jak testem ruszałam to jakby coś...ale ogólnie chore jest takie doszukiwanie cieni 😔 wygrzebałam ten test, same oceńcie...
20250525_091723.jpg
20250525_091832.jpg

reklama
Fota po czasie, ale właśnie ten cień cienia widziałam jak się dobrze przyjzalam o czasie tym zalecanym u producenta...
Chyba za bardzo chce aby coś tam było 😭Zobacz załącznik 1704734
Nie no, widać tutaj ducha. Luna ile myślisz dpo dziś jesteś? Jaki masz dalszy plan działania?
Niby się nie powinno po czasie, a jednak dziewczyny tu pisały, że z pierwszych kresek po czasie były ciąże. Bardzo niejednoznaczne to wszystko. Na pewno nie jest to biel vizira.
No i nie biczuj się za doszukiwanie się cieni, jak miałabyś robić inaczej skoro Ci zależy? 💝

Do góry