Nicky95
Fanka BB :)
Rozumiem, pewnie w kolejnym cyklu będę już robićSeks pod kalendarzyk - dobrze ujęte.
Ale jednak jak nie robię testów owulacyjnych to potem mam do siebie pretensje, że jestem niedoinformowana.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rozumiem, pewnie w kolejnym cyklu będę już robićSeks pod kalendarzyk - dobrze ujęte.
Ale jednak jak nie robię testów owulacyjnych to potem mam do siebie pretensje, że jestem niedoinformowana.
No u mnie „mniej wiesz, lepiej śpisz” nie działa.Seks pod kalendarzyk - dobrze ujęte.
Ale tu to jest naprawdę cień, bez przyglądania się go widaćDobry planjestem z Tobą serduszkiem. Jeśli wyszedł od razu to wg mnie jest nadzieja. Wrzucam Ci zdjęcie testu, który u mnie był pozytywny. Też uważałam, że sobie wmawiam ten cień.
Ej, ale on jest różowy ten duszekJa też oszalałam to czekanie nie jest dla mnie. Jestem dziś chyba 8dpo i też takiego ducha miałam jak Ty. Ciężko uchwycić na zdjęciu, ale też w czasie się pojawił
No, ale to oczywiście stara sprawa. Teraz to za wcześnieAle tu to jest naprawdę cień, bez przyglądania się go widać![]()
Dla mnie niestety bialyOczywiście wlazłam do apteki i kupił test, zrobiłam teraz i znowu widzę chujocien, cień cienia który poganiał cień
Bo tak sobie pomyślałam, że może rano jednak zrobię i pójdę na tą betę jak zobaczę cień...bo nie ukrywam, że szkoda mi kasy na betę jak ten test będzie bialyZobacz załącznik 1704821
Tutaj nie widzę, masz pod innym kątem?Oczywiście wlazłam do apteki i kupił test, zrobiłam teraz i znowu widzę chujocien, cień cienia który poganiał cień
Bo tak sobie pomyślałam, że może rano jednak zrobię i pójdę na tą betę jak zobaczę cień...bo nie ukrywam, że szkoda mi kasy na betę jak ten test będzie bialyZobacz załącznik 1704821