reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Ja też oszalałam to czekanie nie jest dla mnie. Jestem dziś chyba 8dpo i też takiego ducha miałam jak Ty. Ciężko uchwycić na zdjęciu, ale też w czasie się pojawił
Ej, ale on jest różowy ten duszek 😀 mega wcześnie wykryty. Ja to nie mam takich duszków tak wcześnie 😞

Oczywiście wlazłam do apteki i kupił test, zrobiłam teraz i znowu widzę chujocien, cień cienia który poganiał cień 😵‍💫
Bo tak sobie pomyślałam, że może rano jednak zrobię i pójdę na tą betę jak zobaczę cień...bo nie ukrywam, że szkoda mi kasy na betę jak ten test będzie bialy 😔
20250525_173208.jpg

Oczywiście wlazłam do apteki i kupił test, zrobiłam teraz i znowu widzę chujocien, cień cienia który poganiał cień 😵‍💫
Bo tak sobie pomyślałam, że może rano jednak zrobię i pójdę na tą betę jak zobaczę cień...bo nie ukrywam, że szkoda mi kasy na betę jak ten test będzie bialy 😔Zobacz załącznik 1704821
Dla mnie niestety bialy :(

reklama
Bo tak sobie pomyślałam, że może rano jednak zrobię i pójdę na tą betę jak zobaczę cień...bo nie ukrywam, że szkoda mi kasy na betę jak ten test będzie bialy 😔Zobacz załącznik 1704821
Tutaj nie widzę, masz pod innym kątem? 🌺
Jeśli Ty widzisz, to ja poszłabym na betę. Może szkoda kasy, ale jednak spokój jest bezcenny. 🤗

Do góry