reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Oczywiście wlazłam do apteki i kupił test, zrobiłam teraz i znowu widzę chujocien, cień cienia który poganiał cień 😵‍💫
Bo tak sobie pomyślałam, że może rano jednak zrobię i pójdę na tą betę jak zobaczę cień...bo nie ukrywam, że szkoda mi kasy na betę jak ten test będzie bialy 😔Zobacz załącznik 1704821
Dla mnie niestety nic nie widać 😟

Oczywiście wlazłam do apteki i kupił test, zrobiłam teraz i znowu widzę chujocien, cień cienia który poganiał cień 😵‍💫
Bo tak sobie pomyślałam, że może rano jednak zrobię i pójdę na tą betę jak zobaczę cień...bo nie ukrywam, że szkoda mi kasy na betę jak ten test będzie bialy 😔Zobacz załącznik 1704821
Tutaj niestety nic nie widzę 😞

Pomysl ile do tej pory wydalas na testy a i tak nic nie wiadomo... idź na betę będziesz mieć jasność. Kiedy termin spodziewanej @?

Pomysl ile do tej pory wydalas na testy a i tak nic nie wiadomo... idź na betę będziesz mieć jasność. Kiedy termin spodziewanej @?
Oj..właśnie nie wiem, bo ja mam długie cykle, 30-31 dni, ale znowu owulacje miałam już w 11 albo 12 dc wg mnie oczywiście, więc teoretycznie okres gdzieś dopiero za 5-7 dni 🫣
Ale wiadomo, to nie jest oczywiste, może będzie wcześniej..

Ja też jutro robię betę, ostatnią mam nadzieję, że już spadła do 0 i mogę w spokoju czekać na kolejny cykl.

BTW od dwóch dni miałam taki sluz niby jak płodny, białko jaja, ale z takimi jakby kawałkami naskórka, pierwszy raz coś takiego, taka galaretka. Myślę, że to jeszcze z endometrium coś po poronieniu, ale już od ponad tygodnia bez krwi, plamienia tylko to itp.

reklama
Do góry