Paula. sz
Fanka BB :)
Miałam tsh takie jak ty i lekarz twierdził ze okDziewczyny, robiłam prolaktyne bo dostałam skierowanie od babki z czatu, czy waszym zdaniem jest ok? I to tsh. Na prozka jeszcze czekam
Prolaktyna też chyba ok
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Miałam tsh takie jak ty i lekarz twierdził ze okDziewczyny, robiłam prolaktyne bo dostałam skierowanie od babki z czatu, czy waszym zdaniem jest ok? I to tsh. Na prozka jeszcze czekam
Dla mnie niestety nic nie widaćOczywiście wlazłam do apteki i kupił test, zrobiłam teraz i znowu widzę chujocien, cień cienia który poganiał cień
Bo tak sobie pomyślałam, że może rano jednak zrobię i pójdę na tą betę jak zobaczę cień...bo nie ukrywam, że szkoda mi kasy na betę jak ten test będzie bialyZobacz załącznik 1704821
Widzę ale no znowu muszę się nagimnastykowaćTutaj nie widzę, masz pod innym kątem?
Jeśli Ty widzisz, to ja poszłabym na betę. Może szkoda kasy, ale jednak spokój jest bezcenny.![]()
Tutaj niestety nic nie widzęOczywiście wlazłam do apteki i kupił test, zrobiłam teraz i znowu widzę chujocien, cień cienia który poganiał cień
Bo tak sobie pomyślałam, że może rano jednak zrobię i pójdę na tą betę jak zobaczę cień...bo nie ukrywam, że szkoda mi kasy na betę jak ten test będzie bialyZobacz załącznik 1704821
Pomysl ile do tej pory wydalas na testy a i tak nic nie wiadomo... idź na betę będziesz mieć jasność. Kiedy termin spodziewanej @?Oczywiście wlazłam do apteki i kupił test, zrobiłam teraz i znowu widzę chujocien, cień cienia który poganiał cień
Oj..właśnie nie wiem, bo ja mam długie cykle, 30-31 dni, ale znowu owulacje miałam już w 11 albo 12 dc wg mnie oczywiście, więc teoretycznie okres gdzieś dopiero za 5-7 dniPomysl ile do tej pory wydalas na testy a i tak nic nie wiadomo... idź na betę będziesz mieć jasność. Kiedy termin spodziewanej @?
Tsh okDziewczyny, robiłam prolaktyne bo dostałam skierowanie od babki z czatu, czy waszym zdaniem jest ok? I to tsh. Na prozka jeszcze czekam