Patii26
Fanka BB :)
O Panie, ale duszki duszkówKolejny pink kolejne cudazostaje już tylko beta.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O Panie, ale duszki duszkówKolejny pink kolejne cudazostaje już tylko beta.
W kupie razniejTo idziemy razem![]()
No dla mnie to jest ewenementO Panie, ale duszki duszków![]()
Kiedy robisz?Kolejny pink kolejne cudazostaje już tylko beta.
Codziennie rano z pierwszego moczuKiedy robisz?
Ja nic nie widzę tutaj, ale pewnie na żywo wypatrzyłaś jak ja cienia jakiegoś![]()
Hej. Gratuluję! Jednak nie byłaś zapisana, więc nie powinnaś wstawiać tutaj takiego zdjęcia. Tutaj mamy zwartą grupę wsparcia. Przenieś się na wątek dla mam odpowiadający miesiącowi urodzinową.Hej dziewczynywitam się, nie byłam zapisana na testowanie, dopiero dziś zaglądam na to forum znowu po 3 latach, bo dziś udało mi się zrobić dwa pozytywy. Jestem dwa dni przed miesiączką. Jeśli się uda to będziemy mieć równo 3 lata różnicy między rodzeństwem. Pozdrawiam was i życzę samych grubych krech. Będę na pewno do was zaglądać i trzymam kciuki
Zobacz załącznik 1704847
W sensie kiedy betęCodziennie rano z pierwszego moczu
Wybacz nie ogarnęłamW sensie kiedy betę![]()