reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Hej dziewczyny ☺️ witam się, nie byłam zapisana na testowanie, dopiero dziś zaglądam na to forum znowu po 3 latach, bo dziś udało mi się zrobić dwa pozytywy. Jestem dwa dni przed miesiączką. Jeśli się uda to będziemy mieć równo 3 lata różnicy między rodzeństwem. Pozdrawiam was i życzę samych grubych krech. Będę na pewno do was zaglądać i trzymam kciuki 🥰Zobacz załącznik 1704847
Hej. Gratuluję! Jednak nie byłaś zapisana, więc nie powinnaś wstawiać tutaj takiego zdjęcia. Tutaj mamy zwartą grupę wsparcia. Przenieś się na wątek dla mam odpowiadający miesiącowi urodzinową.

reklama
Do góry