niezapominajka876
Fanka BB :)
9 dpo to masz jeszcze chwile9 dpo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
9 dpo to masz jeszcze chwile9 dpo
Jakiegoś duszka widzę, trzymam kciukiNie mogę z siebie, jak bardzo nie potrafię robić zdjęćJeszcze mi się ręce trzęsą. Czy wy coś tutaj widzicie? Bo kurczę, ja na żywo widzę
![]()
PionaDrugi dzień okresu a ja przebieram nóżkami żeby zacząć robić testy owu.
Myślę że tak jak robiłam poprzednio, jak kreska druga będzie blada to raz dziennie, jak ściemnieje to ze 3 razy nawetPiona
Pytanie jak będziesz robić? 2 razy dziennie?
DziękiTeż mam wrażenie,że jest jakiś duszek u @Angiee
Ale taki bladzioch ,że to może być testowa. Trzymam kciuki,żeby TO było TO!
Trzymam kciuki za implantację!Też 9dpo. Ja przedwczoraj i wczoraj miałam to plamienie, więc liczę, że to była implantacja
Jesteś wpisana na jutro! Może owulacja się przesunęła? Seksy były regularne?Ja dziś też robiłam test
oczywiście negatywny![]()
No tak nie do końca, ale ja tak mam że 2-3 dni takie plamienie i później że 3 dni mocnego okresu, wczoraj wieczorem miałam bóle typowo okresowe więc myślę że ten tydzień będzie okresowy a potem muszę zacząć owulaki bo ostatnio dość szybko miałam ta owulkeMyślę że tak jak robiłam poprzednio, jak kreska druga będzie blada to raz dziennie, jak ściemnieje to ze 3 razy nawetja mam bardzo różne cykle, czasami po 27 dni, innym razem 35 więc zacznę testować tak jak poprzednio od 11dc
A twój okres się rozkręcił?
Jutro zrob i będzie wszystko jasneDziękiMnie daje nadzieję myśl, że wczoraj i w ogóle kiedykolwiek jak robiłam te pinki płytkowe to bez ciąży nie wyszło na nich kompletnie nic, no może kiedyś po czasie się kreska odbarwiła, ale to po kilku godzinach. A dzisiaj wyszła do 5 minut. No ale tak czy siak jeszcze się nie nastawiam, bo to taki cień cienia
![]()