reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Och też bym chciała marzec, rodzina męża jest duża i na marzec jeszcze nikogo nie ma 😊 Oj tak. Poprzednia ciąża termin na koniec lipca, wyszło miesiac wcześniej. Maj i czerwiec najgorzej znosiłam ciążę dlatego marzec jeju byłby cudny 🥰 aż się rozmarzyłam...
Tak, ciąża przez zimę, jeśli chodzi o widoczny brzuszek itd, więc no idealnie...

reklama
Tak, ciąża przez zimę, jeśli chodzi o widoczny brzuszek itd, więc no idealnie...
Ja baaardzo chciałam dzieci letnie ale potem zrozumiałam że przez zimę będzie mi łatwiej z noworodkiem i potem wiosna z małym niemowlakiem, potem z takim 6 msc bobasem w lipcu byłoby cudownie, pierwsze wspólne wakacje, rozszerzenie diety, spacerówka na upały, można iść na basen… no moje marzenie obecnie. Lutym byłoby idealnie rodzic, nie jest to styczeń, nie ma schizy że urodzi się w święta, sylwester jeszcze na luziku.

Ja baaardzo chciałam dzieci letnie ale potem zrozumiałam że przez zimę będzie mi łatwiej z noworodkiem i potem wiosna z małym niemowlakiem, potem z takim 6 msc bobasem w lipcu byłoby cudownie, pierwsze wspólne wakacje, rozszerzenie diety, spacerówka na upały, można iść na basen… no moje marzenie obecnie. Lutym byłoby idealnie rodzic, nie jest to styczeń, nie ma schizy że urodzi się w święta, sylwester jeszcze na luziku.
Tak, w sumie każdy miesiąc ma jakieś plusy, mi by pasowało urodzić koło kwietnia jak już nie trzeba ubierać otulaczy, fajne spacerki...w lato jeszcze uziemione w wozku a za rok już tuptajace...eh.

Noo ja mam z polowy lipca synka to była masakra. Były takie upały, że w niedziele mąż jechał mi po cyrkulator do innego miasta bo było otwarte, normalnie spałam na podłodze. Na łóżku było mi tak gorąco, że myślałam że padnę. A no i z noworodkiem spacery tylko od samego rana, albo po 20 bo jeszcze mam zdjęcie jak po 18 w samym pampersie był, a i tak cały spocony i przegrzany. Ale wiadomo, lepiej żeby było to dziecko już nieważne w który miesiąc 😏

A ja Wam powiem, ze w czerwcu będzie rok jak czekamy na tego dzidziusia 😟🥺 już starczy... nie wiem czy mam przestrzeń na więcej, jak w czerwcu nie wyjdzie to chyba będzie pauza na lato, bo zwykle jest intensywne i nie chce się motać miedzy betami a owulakami...
U naw w czerwcu rok kiedy mieliśmy zacząć się starać, ale przesunęliśmy na wrzesień a później okazało się, że muszę pracę zmienić i przesunęliśmy na grudzień. Tak to bym już była w ciąży pewnie... A nawet może bym rodziła.

U naw w czerwcu rok kiedy mieliśmy zacząć się starać, ale przesunęliśmy na wrzesień a później okazało się, że muszę pracę zmienić i przesunęliśmy na grudzień. Tak to bym już była w ciąży pewnie... A nawet może bym rodziła.
No ja juz byłam dwa razy...dokładnie rok temu zaszłam w ciążę z wakacyjnego strzału 😒 też mial być marzec..

Ostatnia edycja:
Moja największa trauma 🙈 termin miałam na 31.12 dzięki Bogu urodziła sie 11.01 😁

reklama
Do góry