Tak, ciąża przez zimę, jeśli chodzi o widoczny brzuszek itd, więc no idealnie...Och też bym chciała marzec, rodzina męża jest duża i na marzec jeszcze nikogo nie maOj tak. Poprzednia ciąża termin na koniec lipca, wyszło miesiac wcześniej. Maj i czerwiec najgorzej znosiłam ciążę dlatego marzec jeju byłby cudny
aż się rozmarzyłam...
reklama
niezapominajka876
Fanka BB :)
Ja baaardzo chciałam dzieci letnie ale potem zrozumiałam że przez zimę będzie mi łatwiej z noworodkiem i potem wiosna z małym niemowlakiem, potem z takim 6 msc bobasem w lipcu byłoby cudownie, pierwsze wspólne wakacje, rozszerzenie diety, spacerówka na upały, można iść na basen… no moje marzenie obecnie. Lutym byłoby idealnie rodzic, nie jest to styczeń, nie ma schizy że urodzi się w święta, sylwester jeszcze na luziku.Tak, ciąża przez zimę, jeśli chodzi o widoczny brzuszek itd, więc no idealnie...
A ja Wam powiem, ze w czerwcu będzie rok jak czekamy na tego dzidziusia 
już starczy... nie wiem czy mam przestrzeń na więcej, jak w czerwcu nie wyjdzie to chyba będzie pauza na lato, bo zwykle jest intensywne i nie chce się motać miedzy betami a owulakami...

Tak, w sumie każdy miesiąc ma jakieś plusy, mi by pasowało urodzić koło kwietnia jak już nie trzeba ubierać otulaczy, fajne spacerki...w lato jeszcze uziemione w wozku a za rok już tuptajace...eh.Ja baaardzo chciałam dzieci letnie ale potem zrozumiałam że przez zimę będzie mi łatwiej z noworodkiem i potem wiosna z małym niemowlakiem, potem z takim 6 msc bobasem w lipcu byłoby cudownie, pierwsze wspólne wakacje, rozszerzenie diety, spacerówka na upały, można iść na basen… no moje marzenie obecnie. Lutym byłoby idealnie rodzic, nie jest to styczeń, nie ma schizy że urodzi się w święta, sylwester jeszcze na luziku.
daariaa9
Noo ja mam z polowy lipca synka to była masakra. Były takie upały, że w niedziele mąż jechał mi po cyrkulator do innego miasta bo było otwarte, normalnie spałam na podłodze. Na łóżku było mi tak gorąco, że myślałam że padnę. A no i z noworodkiem spacery tylko od samego rana, albo po 20 bo jeszcze mam zdjęcie jak po 18 w samym pampersie był, a i tak cały spocony i przegrzany. Ale wiadomo, lepiej żeby było to dziecko już nieważne w który miesiąc 

Patii26
To ja w tej drugiej teraz ciąży marzyłam mieć duży brzuszek w lato, by w sukienkach chodzić z brzuszkiemTak, ciąża przez zimę, jeśli chodzi o widoczny brzuszek itd, więc no idealnie...

Patii26
U naw w czerwcu rok kiedy mieliśmy zacząć się starać, ale przesunęliśmy na wrzesień a później okazało się, że muszę pracę zmienić i przesunęliśmy na grudzień. Tak to bym już była w ciąży pewnie... A nawet może bym rodziła.A ja Wam powiem, ze w czerwcu będzie rok jak czekamy na tego dzidziusiajuż starczy... nie wiem czy mam przestrzeń na więcej, jak w czerwcu nie wyjdzie to chyba będzie pauza na lato, bo zwykle jest intensywne i nie chce się motać miedzy betami a owulakami...
No ja juz byłam dwa razy...dokładnie rok temu zaszłam w ciążę z wakacyjnego strzałuU naw w czerwcu rok kiedy mieliśmy zacząć się starać, ale przesunęliśmy na wrzesień a później okazało się, że muszę pracę zmienić i przesunęliśmy na grudzień. Tak to bym już była w ciąży pewnie... A nawet może bym rodziła.

Ostatnia edycja:
Dolores94
Moja największa traumaJa baaardzo chciałam dzieci letnie ale potem zrozumiałam że przez zimę będzie mi łatwiej z noworodkiem i potem wiosna z małym niemowlakiem, potem z takim 6 msc bobasem w lipcu byłoby cudownie, pierwsze wspólne wakacje, rozszerzenie diety, spacerówka na upały, można iść na basen… no moje marzenie obecnie. Lutym byłoby idealnie rodzic, nie jest to styczeń, nie ma schizy że urodzi się w święta, sylwester jeszcze na luziku.

reklama
niezapominajka876
Ale nie wytrzymam i jutro siknę
ten prozek mnie tak zmotywował