reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Ja tu trochę z prywatą wyskoczę - od soboty moja siostrzenica miała wirusa 💩🤢🤮, wczoraj na noc złapało jej mamę, moją siostrę a dzisiaj na noc moją córkę... Wczoraj miała 3 urodziny a dzisiaj wymioty... Koszmar po prostu... Gdybym mogła to bym z niej na siebie to przełożyła:(
Ooo jeju, oby szybko jej przeszło. Nienawidzę wymiotów. Synek może mieć biegunkę, sikać w spodnie, mogę po nim zjeść jak wypluje 😂 ale jak wymiotuje to sama prawie rzygam. Później czuje ten smród tydzień, a jak się umęczy dziecko, a człowiek czuwa cały czas później to druga sprawa

Ja tu trochę z prywatą wyskoczę - od soboty moja siostrzenica miała wirusa 💩🤢🤮, wczoraj na noc złapało jej mamę, moją siostrę a dzisiaj na noc moją córkę... Wczoraj miała 3 urodziny a dzisiaj wymioty... Koszmar po prostu... Gdybym mogła to bym z niej na siebie to przełożyła:(
Współczuję, przeszliśmy znaczy moja młoda przeszła w piątek. 39 stopni gorączki i raz wymioty w nocy a na drugi dzień zero objawów. Obstawiałam że brudne rączki z piaskownicy i częstowała się jedzeniem od innych dzieci na placu zabaw.

Co z horien nie tak? Właśnie je kupiłam i czekają w paczkomacie :( edit doczytałam, nosz jasna anielka. Kupiłam 8 testów w tym te nieszczęsne pinki, zobaczymy 10 czerwca
Daj spokoj...owulacje miałam jak ta lala a one się ledwo wybarwiają, kupiłam 5 testów dla porównania w rossku i naprawdę różnica kolosalna..

reklama
Do góry