Patii26
Fanka BB :)
Napisałam, że z domowe laboratoriumKtóre? Bo za te horien medical to dziękuję...chciałam easy home..

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Napisałam, że z domowe laboratoriumKtóre? Bo za te horien medical to dziękuję...chciałam easy home..
Mi wyskoczyła w ciąży przy ustach i nosie i można brać hascovir (bynajmniej gin mi pozwolił)omg ja mam nadzieję, że nam się nie udało w tym cyklu, bo czuję, że rośnie mi opryszczka![]()
Ooo jeju, oby szybko jej przeszło. Nienawidzę wymiotów. Synek może mieć biegunkę, sikać w spodnie, mogę po nim zjeść jak wyplujeJa tu trochę z prywatą wyskoczę - od soboty moja siostrzenica miała wirusa, wczoraj na noc złapało jej mamę, moją siostrę a dzisiaj na noc moją córkę... Wczoraj miała 3 urodziny a dzisiaj wymioty... Koszmar po prostu... Gdybym mogła to bym z niej na siebie to przełożyła
![]()
Co z horien nie tak? Właśnie je kupiłam i czekają w paczkomacieKtóre? Bo za te horien medical to dziękuję...chciałam easy home..
Współczuję, przeszliśmy znaczy moja młoda przeszła w piątek. 39 stopni gorączki i raz wymioty w nocy a na drugi dzień zero objawów. Obstawiałam że brudne rączki z piaskownicy i częstowała się jedzeniem od innych dzieci na placu zabaw.Ja tu trochę z prywatą wyskoczę - od soboty moja siostrzenica miała wirusa, wczoraj na noc złapało jej mamę, moją siostrę a dzisiaj na noc moją córkę... Wczoraj miała 3 urodziny a dzisiaj wymioty... Koszmar po prostu... Gdybym mogła to bym z niej na siebie to przełożyła
![]()
Oo a na jakim etapie ciąży ? Mi tabletek nie pozwalał brać, natomiast mogłam stosować miejscowo maść/plasterkiMi wyskoczyła w ciąży przy ustach i nosie i można brać hascovir (bynajmniej gin mi pozwolił)
Daj spokoj...owulacje miałam jak ta lala a one się ledwo wybarwiają, kupiłam 5 testów dla porównania w rossku i naprawdę różnica kolosalna..Co z horien nie tak? Właśnie je kupiłam i czekają w paczkomacieedit doczytałam, nosz jasna anielka. Kupiłam 8 testów w tym te nieszczęsne pinki, zobaczymy 10 czerwca
No właśnie gdzie obsikany patyk ?@niezapominajka876 testowałaś?![]()