reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Miało nie być seksu pod kalendarzyk, a seks z chęci. Mąż mi w ramach gry wstępnej rzuca pytanie - a masz już dni płodne? 🤣 Szczyt romantyzmu, naprawdę.
Pyta się mnie po.. a to nie powinno się nóg w górze trzymać? Słyszałem, że tak się robi. A myślisz, że z tego coś może być?
Luuudzie. Ten cykl to czuję nie będzie spokojny choćbym chciała. 🤣 Ktoś się zafiksował za mocno i to nie ja tym razem. 😄🤯

reklama
Czytam książkę o staraniach i rozmawialiśmy tu na dniach. Opowiadałam mu anegdotkę o badaniach nasienia, na co mój mąż ochoczo i bohatersko stwierdza, on bez problemu może zbadać. 🤯
No cóż, nie każdy bohater nosi pelerynę. 😆 Przynajmniej w razie potrzeby, nie będzie stawał okoniem, są plusy.

Miało nie być seksu pod kalendarzyk, a seks z chęci. Mąż mi w ramach gry wstępnej rzuca pytanie - a masz już dni płodne? 🤣 Szczyt romantyzmu, naprawdę.
Pyta się mnie po.. a to nie powinno się nóg w górze trzymać? Słyszałem, że tak się robi. A myślisz, że z tego coś może być?
Luuudzie. Ten cykl to czuję nie będzie spokojny choćbym chciała. 🤣 Ktoś się zafiksował za mocno i to nie ja tym razem. 😄🤯
Mój ma podobnie, wczoraj liczył co i jak i pyta ile tego okresu będzie i kiedy te płodne 🫣 to nawet ja jeszcze tego nie policzyłam 😆

Coś czuję, że ten cykl po prostu nie udany jest, że do niczego nie dojdzie. Ja wiem, że jeszcze niby czas, bo dopiero 11dpo i do okresu 3 dni. Ale nawet jak coś wyjdzie w dniu @ tak jak w kwietniu to wiem, że może się znów biochemem skończyć bo za pozna implantacja. 😢

reklama
Czytam książkę o staraniach i rozmawialiśmy tu na dniach. Opowiadałam mu anegdotkę o badaniach nasienia, na co mój mąż ochoczo i bohatersko stwierdza, on bez problemu może zbadać. 🤯
No cóż, nie każdy bohater nosi pelerynę. 😆 Przynajmniej w razie potrzeby, nie będzie stawał okoniem, są plusy.
Brawo Mąż! Brawo!

Do góry