Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie też. Zobaczysz sama przyjdziesz.Ja to wam zazdroszczę, u mnie to wystarczy 3 dni przerwy i mój mąż odstawia teatr polskiej telewizji, że niby ostatni raz to w zeszłym miesiącu było.![]()
U mnie to samo! Co prawda bez wojska, ale z mojego męża nic nie wyciągnę. Jak pytam "jak tam dzień?", to zawsze słyszę tylko DZIĘKUJĘ, DOBRZE.Moje go to dosłownie za język trzeba ciągnąć, odkąd poszedł do wojska to zupełnie inny człowiek jak go poznałamciągle zestresowany, małomówny, zamknięty w sobie a jeszcze dowalilismy sobie kredyt to tym bardziej nic nie chce mi mówić. Uważa że on jest mężczyzna ma całość brać na swoje barki. Przez ten stres to trochę słabo w sprawach łóżkowych
Nie róbcie nadzeiJa też nie, dopiero teraz w udanym cyklu wychodziły po czasie kreski. Ale kilka minut po czasie
@niezapominajka876 masz plan sikać po pracy czy czekasz do jutra? Mam nadzieję, że nie głodujesz![]()
Jak ja się cieszę, że mam narzeczonego codziennie wieczorem i owulacja może być kiedy chce, bo mamy możliwość codziennie na działaniaJa tak sobie policzyłam kiedy będzie owulacja wstępnie i kurde wypada mi w tygnajgorzej...muszę mężowi grafik ułożyć
![]()
Mój ma 46 i ma chyba największe libido odkąd go znamTo ja mam ostatnio bardzo duże libido i chętnie mogłabym codziennie, ale mój mąż już gorzej. W w ostatnim miesiącu może było z 5 razy. On twierdzi, że szczyt libido miał jak miał 25 lat, teraz pod 40 to już ma mniejsze. A kobiety właśnie po 30 mam największe. Trudne to