niezapominajka876
Fanka BB :)
Muszę zapytać moich przyjaciół czy korzystali z tego przepisu bo mają córka z jednego strzała 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A Tobie kiedy się pojawił pierwszy pozytywny test, cień w tym cyklu ?Oj moje marzenie tez „jedno malutke zdrowe dziecko” i tez zawsze marzylam o corce.. ale teraz to mi wszystko jedno wazne zeby bylo zdrowe i przyszlo na swiat w terminie..
W 1 ciazy miałam miec pazdziernikowego a dostalam LipcowegoTakze jak wszystko bedzie dobrze, to tez bedzie zycie na wiecznym „zawale”. Trzymam kciuki za ciebie
![]()
Kwasy Omega 3, mi pomagająMacie jakieś sprawdzone sposoby na turbo bolesny okres?Dzięki Bogu ze w domu siedzę na l4 bo normalnie zaraz po ścianach będę chodzić
![]()
w 10 dpoA Tobie kiedy się pojawił pierwszy pozytywny test, cień w tym cyklu ?![]()
W kuchni też mi nie wychodzi, ja improwizuje z przepisami więc będą bliźniaki chłopiec i dziewczynka o!Przepis na córkę! Uwaga!
Z tym brakiem orgazmu i dziewczynką to może być coś na rzeczy bo ja córkę wyskakałam na półprzytomnym mężu na urlopie w Zakopanemi orgazmu jako takiego nie miałam bo stary prawie spał
i to było jakoś w 18/19 DC , gdzie 16dc robiłam test LH i był prawie prawie pozytywny,taki ,że w ciągu 2 dni peak powinien być - o ile dobrze pamiętam
bo to prawie 4 lata temu poczęte było
Mój przepis na chłopca: mężczyzna podczas poczęcia musi być w skarpetkachNa córkę unikaj orgazmu kobiety, eh... To ja jednak chcę chłopca. Hahaha!