Nie nie, wczoraj miałam takie plamienie a dziś to już jakby kran ktoś odkręciłZatrzymałam się na tym, że plamiłaś tylko. Przepraszam.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie nie, wczoraj miałam takie plamienie a dziś to już jakby kran ktoś odkręciłZatrzymałam się na tym, że plamiłaś tylko. Przepraszam.
O cześć i jak tam ucho? Podczytywałam na grudniowych, że miałaś problemy? Jak tam w ogóle sytuacja?Przepraszam że się wetnę jako podczytująca z kwietniowych kresek, ale ja przed pozytywem caaaala noc śniłam że widzę pozytywny test
Uściski i powodzenia dziewczyny
A my z córką codziennie rano i wieczorem od marca oglądamy na kamerce na żywo bociany z miasta gdzie mieszka moja mama. Najpierw jak mama wysiadywała jaja, później jak się wykluły 3 mąkę boćki a teraz jak już są takie większe i już same stoją, myją się, a tata codziennie na cały dzień lata na polowania po pokarm i wraca na nocNie widziałam bocianów na żywo ostatnimi czasy, ale wyświetliły mi się![]()
DziękujemyPrzepraszam że się wetnę jako podczytująca z kwietniowych kresek, ale ja przed pozytywem caaaala noc śniłam że widzę pozytywny test
Uściski i powodzenia dziewczyny
Może jeszcze iskierka nadziei jestNas już nie liczęidziemy tak samo, też mam 11dpo i w sobotę mam mieć @ (może jednak nie doczekamy?
)
Spoko, wpisze się w weekend jak coCzerwcówki są... wpisywać się miłe panie bo coś mało.![]()
Ej teraz mi przypomniałaś, na wakacjach mi się śniło że powiedziałam siostrze że jestem w ciąży a ona mi że też jest! I to było jeszcze zanim nasikalam na patyk albo po tych pierwszych pinkach, więc zanim zaczęłam cokolwiek podejrzewać. Trzymam kciuki za Ciebie!Dziś mi się w nocy w ogóle śniło że byłam na becie i była pozytywna, niezbyt wysoka ale pozytywna. To był piękny sen