niecierpliwamatka
Aktywna w BB
Ahahaha .. turlam się.nI namówiła![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ahahaha .. turlam się.nI namówiła![]()
Dlatego dla mnie wpadka to jakas abstrakcjaPowiem Wam, że niby ciało kobiety jest znane, wiemy jak działa mechanizm zapłodnienia i implantacji a co kobieta to inna historia, to piękne i przerażające jednocześnie. Bo niby wystarczy tylko, że oboje są w miarę ok. We właściwym momencie się ogarnie temat i już powinien być bobas. Jeśli ktoś nie chce to boi się każdego stosunku w okolicach płodnych, ciągle gdzieś się słyszy, że wpadka ale jakaś taka totalnie nieprawdopodobna na zasadzie plemnik przegryzł gumkę i wyrwał spirale. A jak się chce to za cholerę nie idzie się wstrzelić.
Tak koooooocha sieeeee tylko w filmaaaaaach, rzeczywistość jest juuuż innaaaaaaaaaDlatego dla mnie wpadka to jakas abstrakcja![]()
Wszystkie dzieci w mojej rodzinie to wpadkiTak koooooocha sieeeee tylko w filmaaaaaach, rzeczywistość jest juuuż innaaaaaaaaa![]()
Inny glos, inna twarz to nie jest tooooTak koooooocha sieeeee tylko w filmaaaaaach, rzeczywistość jest juuuż innaaaaaaaaa![]()
Mam chrzesnice PODOBNO stworzona na pace busa dostawczaka…Wszystkie dzieci w mojej rodzinie to wpadkija nie podzielam tego losu…
Nie no wiem.. ale mówię w tym cyklu to jakieś żarty dla mnie z tymi cieniami bo nigdy tak nie miałam. W ogóle w 3 ciążach co byłam zawsze mnie piersi mocno bolały, a w tym cyklu w sumie malutko dlatego pierwszy objaw jaki dałby mi nadzieję to właśnie ból piersi. Dzisiaj już za późno żeby nie pokazało kreski także nic z tego, ale tak jak mówicie dopókiMi to na testową wyglądaale oby nie
![]()
Gdzie ona tam świece dała radę zrobić już poMam chrzesnice PODOBNO stworzona na pace busa dostawczaka…![]()
Obawiam sie, ze nawet jej swieca do glowy nie przyszlaGdzie ona tam świece dała radę zrobić już po![]()
Mam podobnie - starsza siostra - dwie wpadki, szwagier się śmiał,że nie pamięta nawet kiedy syna jej zrobił. Najmłodsza też ma wpadkę -uwaga- z kalendarzykaWszystkie dzieci w mojej rodzinie to wpadkija nie podzielam tego losu…