reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Powiem Wam, że niby ciało kobiety jest znane, wiemy jak działa mechanizm zapłodnienia i implantacji a co kobieta to inna historia, to piękne i przerażające jednocześnie. Bo niby wystarczy tylko, że oboje są w miarę ok. We właściwym momencie się ogarnie temat i już powinien być bobas. Jeśli ktoś nie chce to boi się każdego stosunku w okolicach płodnych, ciągle gdzieś się słyszy, że wpadka ale jakaś taka totalnie nieprawdopodobna na zasadzie plemnik przegryzł gumkę i wyrwał spirale. A jak się chce to za cholerę nie idzie się wstrzelić.
Dlatego dla mnie wpadka to jakas abstrakcja 😂

Mi to na testową wygląda 😞 ale oby nie 🤞🍀
Nie no wiem.. ale mówię w tym cyklu to jakieś żarty dla mnie z tymi cieniami bo nigdy tak nie miałam. W ogóle w 3 ciążach co byłam zawsze mnie piersi mocno bolały, a w tym cyklu w sumie malutko dlatego pierwszy objaw jaki dałby mi nadzieję to właśnie ból piersi. Dzisiaj już za późno żeby nie pokazało kreski także nic z tego, ale tak jak mówicie dopóki 🐒 nie przyjdzie jest nadzieja

reklama
Wszystkie dzieci w mojej rodzinie to wpadki 🥲🤣 ja nie podzielam tego losu…
Mam podobnie - starsza siostra - dwie wpadki, szwagier się śmiał,że nie pamięta nawet kiedy syna jej zrobił. Najmłodsza też ma wpadkę -uwaga- z kalendarzyka 🧐 ,średnia siostra - dwie wpadki. Moi rodzice też wpadli dlatego szybko ślub. Prababcia wpadła z babcią, babcia z moją mamą - u nas to tradycja,która jakoś dziwnie mnie ominęła bo ze starym dwa lata się nie pilnowaliśmy zanim zaszłam w pierwszą ciążę (biochem) i pół roku później w kolejną 🙄

Do góry