Patii26
Fanka BB :)
U nas nie da się położyć wcześniej niż 20-20:30Matko idolko! Moje dziecię wczoraj o 21 uznało że nocuje na podłodze w salonie i mam jej zrobić biwak po czym jak zgasiłam światło to darla się że sama nie zaśnie bo się boi![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U nas nie da się położyć wcześniej niż 20-20:30Matko idolko! Moje dziecię wczoraj o 21 uznało że nocuje na podłodze w salonie i mam jej zrobić biwak po czym jak zgasiłam światło to darla się że sama nie zaśnie bo się boi![]()
Moi tak od urodzenia, wcześniej to zasypiali o 17Matko idolko! Moje dziecię wczoraj o 21 uznało że nocuje na podłodze w salonie i mam jej zrobić biwak po czym jak zgasiłam światło to darla się że sama nie zaśnie bo się boi![]()
I taki 3,5 latek sam Ci pójdzie spać po buziaczku i "nara do rana" (Te najmłodsze 6 i 3,5 aktualnie, starsze no to już tam sobie chodza spać później, aczkolwiek mój 14 latek to max 22 spi
TaaakI taki 3,5 latek sam Ci pójdzie spać po buziaczku i "nara do rana" () ?
Co podajesz na "kolacje"Taaakzamykam pokój, gasze światełko i śpią, nigdy też nie spali z nami
no mowie ze teraz to macierzyństwo jest inne
![]()
O rety, mój 3 latek śpi z nami w sypialni (bo też nie ma swojego pokoju jeszcze) i do wchodzi na mnie się przytulić i śpimy takTaaakzamykam pokój, gasze światełko i śpią, nigdy też nie spali z nami
no mowie ze teraz to macierzyństwo jest inne
![]()
Dobra laski, bo za bardzo wyjechałyśmy tu na temat dzieci, a tego na kreskach nie możemy robićO rety, mój 3 latek śpi z nami w sypialni (bo też nie ma swojego pokoju jeszcze) i do wchodzi na mnie się przytulić i śpimy takraz na pół roku prześpi całą noc w swoim łóżku to budzę się co chwilę sprawdzam, czy oddycha
![]()
Juhuuuuu, pleminiki mogą pływać!Dziewczyny! Jestem drożna!Tak się stresowałam przed tym badaniem, nałykałam się przeciwbólowych przed, a tu raz, dwa i gotowe
![]()
Tak, trochę odpłynęłyście ale to już koniec miesiąca więc pozwoliłamDobra laski, bo za bardzo wyjechałyśmy tu na temat dzieci, a tego na kreskach nie możemy robić
Ale jest fajny wątek dla mam które stara się o kolejne dziecko i tam możemy sobie o dzieciach pisać, też fajna ekipa, z kresek
o tutaj link: https://www.babyboom.pl/forum/temat...staraja-sie-o-kolejne-dziecko.130708/page-160