Patii26
Fanka BB :)
A kiedy myslalas, że byl pik i owulacja ?17 dc![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A kiedy myslalas, że byl pik i owulacja ?17 dc![]()
Dziękuję @Patii26 za przywołanie regulaminu. Dziewczyny takie jak ja, bezdzietne nie czują się komfortowo przy takiej dyskusji. Przynajmniej ja. Dziękuję za ten postDobra laski, bo za bardzo wyjechałyśmy tu na temat dzieci, a tego na kreskach nie możemy robić
Ale jest fajny wątek dla mam które staraj$
się o kolejne dziecko i tam możemy sobie o dzieciach pisać, też fajna ekipa, z kresek
o tutaj link: https://www.babyboom.pl/forum/temat...staraja-sie-o-kolejne-dziecko.130708/page-160
Pamiętaj,ze Wit b12 powinna być przy górnej granicy, kwas foliowy ok.15, insulina poniżej 10, ferrytyna ok 50Ja jutro cisne na pobranie krwi, ale robie hormony plus dorzucilam sobie wit D (nigdy nie badalam), B12, kwas foliowy bo tez nie badalam, glukoze, insuline, żelazo i ferrytyne. I chyba klasyczek morfologia, crp, ob
Kiedyś w kościele ksiądz powiedział na kazaniu, że kobieta co miesiąc dokonuje aborcji, bo nie dochodzi do zaplodnienia… myślałam, że mnie skręciSpokojnie, to emocje, nie miej do siebie żalu. Pozwól sobie na małe załamanie bo te białe krechy to mini żałoba. Jak to moja córka powiedziała kiedyś; miano, czemu jesteś smutna? -nie jestem, brzuch mnie boli bo mam okres.- aha, czyli smutno Ci, że jajeczko umarło. ;p
Ja też się tak zapisałam, kreskowa bliźniaczko!Wiem, ale chciałabym teraz.Już wystarczy tego zła.
Wiem, że 8dpo to i tak za wcześnie, więc mam nadzieję, ale znając życie nic z tego. Na testowanie na czerwiec zapisałam się na dzień spodziewanej @.
Co za debilKiedyś w kościele ksiądz powiedział na kazaniu, że kobieta co miesiąc dokonuje aborcji, bo nie dochodzi do zaplodnienia… myślałam, że mnie skręci
Oczywiście dzis beta moze byc negatywna jutro już pozytywnaJest sens jutro sikać na patyk jak dziś nie było cienia?
Sikaj, może jutro będzie cień albo i już kreskaJest sens jutro sikać na patyk jak dziś nie było cienia?