reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Dobra dziewczyny, jestem obsrana krótko mówiąc. Mam nadzieję, że nie łamię regulaminu, bo wiadomo, że zapisana jestem na czerwiec, ale no nie wytrzymałam. Dziś 9dpo. U góry test z wczoraj - żadnego chujocienia, nawet po wyschnięciu. Poniżej dzisiejszy. Na żywo kreska ewidentnie różowa, wyszła szybko.
To nie cień a kreska jasna 🥳

reklama
Dobra dziewczyny, jestem obsrana krótko mówiąc. Mam nadzieję, że nie łamię regulaminu, bo wiadomo, że zapisana jestem na czerwiec, ale no nie wytrzymałam. Dziś 9dpo. U góry test z wczoraj - żadnego chujocienia, nawet po wyschnięciu. Poniżej dzisiejszy. Na żywo kreska ewidentnie różowa, wyszła szybko.
jeeeest ♥️Tak wcześnie to jutro już będzie piękna kreska, już jest ♥️🤞

Mam od wczoraj słaby nastrój strasznie. Przepłakałam cały wieczór.
Wszystko mnie dobija - ból stopy, przemęczenie pracą, jeszcze gości mam mieć w weekend.
Dzień zaczęłam więc nie od kawki, a od hydroksyzynki. 🙂
Szczerze nie mam nawet pomysłu jak sobie ten nastrój poprawić.
Potrzebuję chyba urlopu jakiegoś.
Chodź z nami na wakacje w czerwcu 🤗

Jest! Jest! Taaaaak! Mam ochotę tańczyć z radości Twoim szczęściem. To takie pocieszające, że komuś się udaje, znaczy, że na każdą z nas przyjdzie czas.

8dc, owulak bialutki, bialusienki ale skończyłam plamić, libido mi skacze, dziecko na wyjazd jedzie wróci w niedzielę, tego weekend nie można zmarnować. Czy raz nie może mi się owulacja przesunąć? Tak od 2-3dni do przodu?

reklama
Do góry