Patii26
Fanka BB :)
Nie mam pojęciaTylko chyba dupek nie wychodzi w krwi? Dobrze mówię?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mam pojęciaTylko chyba dupek nie wychodzi w krwi? Dobrze mówię?
To może jednak biochem, w sensie przed zagnieżdżenie, komórka zaplodnikna ale sie nie zagnieździła, stąd beta 0Ja mam zwykle mocne okresy, ale ten...przechodzi wszystko![]()
Tak, miałam 56 tamponow...kupionych 28 maja ranonawet w nocy wstaje, bo inaczej byłaby powódź...
Dokładnie ja tak samo, u mnie w pierwszych dwóch dniach tampony, a potem wkładki i tampon na noc...nie mogę uwierzyć że tak aż tak macie obfite![]()
SłoneczkoDobra dziewczyny, jestem obsrana krótko mówiąc. Mam nadzieję, że nie łamię regulaminu, bo wiadomo, że zapisana jestem na czerwiec, ale no nie wytrzymałam. Dziś 9dpo. U góry test z wczoraj - żadnego chujocienia, nawet po wyschnięciu. Poniżej dzisiejszy. Na żywo kreska ewidentnie różowa, wyszła szybko.
Łykam i wpychamNo beta jak najbardziej okey, jeśli dopiero dzisiaj pierwsza kreseczka była na teściea prożek ekstra, ale mówisz, że łykasz go.
DokładnieTylko chyba dupek nie wychodzi w krwi? Dobrze mówię?
Jest ciąża. Jaka mała beta, coś Ty 9dpo to dopiero startuje . Jest bejbik cieszyć sięNo sama nie wiem co o tym myśleć. Trochę mało 6,70 - co sądzicie? 9dpoZobacz załącznik 1705536
No oby wystartowała porządnieJest ciąża. Jaka mała beta, coś Ty 9dpo to dopiero startuje . Jest bejbik cieszyć się![]()
Zrób tak jak Justyna ostatnio, w poniedziałek beta, i później przyrost w środę,żeby mieć też najlepszy obraz sytuacjiNo oby wystartowała porządnie, jutro oczywiście sikam - wiadomo
![]()
Kochana, ja jestem tak psychiczna, że będę popierdalać na te przyrosty jak głupiaZrób tak jak Justyna ostatnio, w poniedziałek beta, i później przyrost w środę,żeby mieć też najlepszy obraz sytuacji![]()