xewee
Fanka BB :)
Mi było kasy szkodaKochana, ja jestem tak psychiczna, że będę popierdalać na te przyrosty jak głupia![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi było kasy szkodaKochana, ja jestem tak psychiczna, że będę popierdalać na te przyrosty jak głupia![]()
Ja wychodzę z założenia, że spokój nie ma cenyMi było kasy szkoda![]()
No tak, ja w sumie zrobiłam ten jeden przyrost, przyjęłam i czekałam na wizytę, chyba bardziej bym się właśnie denerwowała w oczekiwaniu na badaniaJa wychodzę z założenia, że spokój nie ma ceny![]()
Jeśli będzie okej to planowałam zrobić w poniedziałek i w środę, spróbuję się opanować, żeby nie robić tak jak w styczniu (6 razy). Ale tam wiadomo jaka była sytuacja, jakby było okej to bym nie schizowała.No tak, ja w sumie zrobiłam ten jeden przyrost, przyjęłam i czekałam na wizytę, chyba bardziej bym się właśnie denerwowała w oczekiwaniu na badania
Wetnę się trochę, ale mnie chyba nikt nie przebije - w grudniu robiłam betę i prożka 12 razyJeśli będzie okej to planowałam zrobić w poniedziałek i w środę, spróbuję się opanować, żeby nie robić tak jak w styczniu (6 razy). Ale tam wiadomo jaka była sytuacja, jakby było okej to bym nie schizowała.
za dużo by mi to nie dało, ostatnio badałam tak samo, w 6dpo i po dwóch dniach, był taki sam a ciąży brak. Także teraz myślę że byłoby podobnie@niezapominajka876 ja trzymam kciuki za Ciebie i wierzę, że będzie dobrze9dpo to jeszcze wcześnie. Szkoda, że bez progesteronu zrobiłaś
@kami1094 gratulacje![]()
To chyba było 10dpo, ale tak czy siak jeszcze czas@niezapominajka876 ja trzymam kciuki za Ciebie i wierzę, że będzie dobrze9dpo to jeszcze wcześnie. Szkoda, że bez progesteronu zrobiłaś
@kami1094 gratulacje![]()
Bo nie mam kiedyTo chyba było 10dpo, ale tak czy siak jeszcze czas
@niezapominajka876 a dlaczego nie testujesz dziś? Miałabyś już czarno na białym myślę gdybys test zrobila dziś i jutro...