Paula. sz
Fanka BB :)
Wolę żeby to było pozostałości po.Też myślałam że szybciej spadnie a jednak tak nie było. Tylko beta prawdę powie![]()
Chociaż tydzień temu negatywny test był.
Ja już nie wiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wolę żeby to było pozostałości po.Też myślałam że szybciej spadnie a jednak tak nie było. Tylko beta prawdę powie![]()
O rany. No nic, dzięki za odpowiedź! Faktem jest że gorzej jest z lewej strony brzucha, to może tam bardziej ukrwione...Znowu się wtrącęu mnie zawsze wbijana prostopadle siniak tylko wychodzi jak akurat trafi w naczynko to i krew pójdzie z dziurki. Podanie boli zawsze, ten płyn tak działa niestety :/
W udo nie radzę, próbowałam bo ten brzuch był bolesny, ale skoro boli bardzo brzuch i nawet czasem ciężko Ci siedzieć to uwierz że w udo jak wyjdzie siniak to dopiero nie usiedziszpróbowałam w udo i w pośladki i miałam problem żeby usiedzieć później na tym miejscu... Chyba nie ma rady, ciało się kusi przyzwyczaić, tak jak pisałam to moja trzecia ciąża na heparynie, a teraz już 17 TC i siniak wychodzi bardzo rzadko, zrosty też robią się rzadziej. Wytrwałości!
W drugiej ciazy bylam 8 dni pod rzad. Nie podpuszczam…Kochana, ja jestem tak psychiczna, że będę popierdalać na te przyrosty jak głupia![]()
Aż wygooglowalam i faktycznie mówią że tak! Pędzę do teściowej po jajoPosmaruj białkiem jajkajest dobry na siniaki, nabite guzy i urazy
![]()
Oj wysokaZaraz sie przewroce chyba…
88,8Oj wysokaa cukier ?
Byłaś u ginekologa, dostałaś zielone światło, musi być dobrzeCiężko po zabiegu myśleć pozytywnie.
Jeśli okaże się że ciąża
Czy nie będzie powikłań etc