reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

No tylko to są dziewczyny zapisane na testowanie z początkiem maja....i cisza.
Z początku maja byly biochemiczne u dwoch dziewczyn. Widocznie @niezapominajka876 nie zaznaczyła, ale kojarzę te w
dwie sytuację. Teraz na końcówce jest trochę niewiadomych, w sensie testy białe lub z cieniem i brak okresu, więc z końcówki maja ciagle trzymamy kciuki.

reklama
Z początku maja byly biochemiczne u dwoch dziewczyn. Widocznie @niezapominajka876 nie zaznaczyła, ale kojarzę te w
dwie sytuację. Teraz na końcówce jest trochę niewiadomych, w sensie testy białe lub z cieniem i brak okresu, więc z końcówki maja ciagle trzymamy kciuki.
Ja powinnam dzisiaj dostać 🐒 lub jutro i czekam bo nic się nie dzieje póki co. Czuję że się przesunie, kolejny cykl będzie pokręcony i nie uda nam się trafić w owulację jak mąż wróci z delegacji 🙄

Nie zaznaczałam biochemów, nie chciałam jeszcze jakoś dołować dziewczyn :(

Dzień dobry w weekend 🩷 ja już po pierwszym ataku paniki dziś. Nasikałam i test na pewno jest różnica między tym z wczoraj rana, powiedziałabym że jest taki sam jak wczoraj popołudniu. Ale to był dramat dziewczyny. Siedziałam na tym kiblu i mi łzy płynęły, że „Boże, znowu już będzie negatyw jak ostatnio”. 😢 Kocioł w głowie po prostu - kreska nie wychodzi? Jechać jednak dzisiaj na betę? Znowu biochem? MASAKRA… no nie będę dzisiaj jechać, bo wiadomo że przyrost tak czy siak po 48h, a sikańcami się go nie mierzy. Ale panika jest we mnie ogromna. Ja wiem, że 10dpo nie ma co się spodziewać bordowej kreski, ale ja się nie jestem w stanie uwolnić od tego lęku. Już nie wiem do kogo jeszcze mam się modlić… 😢
Miłej soboty dla Was 🩷

Załączniki

• IMG_7762.jpeg
    IMG_7762.jpeg
    814,8 KB · Wyświetleń: 94
Ostatnia edycja:
Dzień dobry w weekend 🩷 ja już po pierwszym ataku paniki dziś. Nasikałam i test na pewno jest różnica między tym z wczoraj rana, powiedziałabym że jest taki sam jak wczoraj popołudniu. Ale to był dramat dziewczyny. Siedziałam na tym kiblu i mi łzy płynęły, że „Boże, znowu już będzie negatyw jak ostatnio”. 😢 Kocioł w głowie po prostu - kreska nie wychodzi? Jechać jednak dzisiaj na betę? Znowu biochem? MASAKRA… no nie będę dzisiaj jechać, bo wiadomo że przyrost tak czy siak po 48h, a sikańcami się go nie mierzy. Ale panika jest we mnie ogromna. Ja wiem, że 10dpo nie ma co się spodziewać bordowej kreski, ale ja się nie jestem w stanie uwolnić od tego lęku. Już nie wiem do kogo jeszcze mam się modlić… 😢
Miłej soboty dla Was 🩷
Trzymamy za ciebie mocno kciuki 🥰

Miłej soboty dla Was 🩷
Jest ciemniejsza, to dobrze. A 10dpo to dopiero co zagnieżdżone jajeczko. Daj chwilę niech się rozwinie, ja coś czuję, że tu będzie pozytywne zakończenie. Poczekaj. Wiem, czekanie jest najgorsze.

Miłej soboty dla Was 🩷
Jest śliczna różowa 🥰 mocno mocno trzymamy kciuki by wszystko było ok i liczymy na takie same 😇😘

reklama
Do góry