Angiee
Fanka BB :)
Taaak, będziemy się we dwie stresować, czekając na wynikiJutro dla nas sądny dzień![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taaak, będziemy się we dwie stresować, czekając na wynikiJutro dla nas sądny dzień![]()
Ja na każdą betę z kresek czekam jak na swoją, więc myślę, że tu sporo osób będzie czekać i kibicowaćTaaak, będziemy się we dwie stresować, czekając na wyniki![]()
Nie nastawiaj się źle!A ja im bliżej testowania tym bardziej mam poczucie, że znowu nie wyszło. Co kilka miesięcy zdarza mi się krótszy cykl taki, który trwa 21-22 dni. Miałam szybciej owu, cycki mnie w ogóle nie bolą, a na tym etapie na ogół nie mogłam ich dotknąć i w dodatku mam ogromny apetyt, a tak zawsze miewam przed miesiączką![]()
Wiesz że to nic nie znaczy! Cykl cyklowi nie równy. Myśl pozytywnieA ja im bliżej testowania tym bardziej mam poczucie, że znowu nie wyszło. Co kilka miesięcy zdarza mi się krótszy cykl taki, który trwa 21-22 dni. Miałam szybciej owu, cycki mnie w ogóle nie bolą, a na tym etapie na ogół nie mogłam ich dotknąć i w dodatku mam ogromny apetyt, a tak zawsze miewam przed miesiączką![]()
Myśl sobie, że bardzo go nie chceszdziewczyny, jak wywołać okres?
bo mnie już to denerwuje, że boli a nic nie chce lecieć
Bardzo ciepła kąpiel/prysznic i seksdziewczyny, jak wywołać okres?
Ubierz białe spodniedziewczyny, jak wywołać okres?