daariaa9
Fanka BB :)
Faktycznie coś jestHmm, na prawdę na zdjęciu ledwo co widać, na żywo trochę bardziej. Ale i tak uważam, że to wadliwy test.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Faktycznie coś jestHmm, na prawdę na zdjęciu ledwo co widać, na żywo trochę bardziej. Ale i tak uważam, że to wadliwy test.
Ja na ogół od 8dpo bo ciężko mi wytrzymać dłużejA od ktorego dnia po owu zwykle testujecie takimi czulymi testami?.. ja dziś 6dpo i juz przebieram nogami.., na pewno spokojnie do terminu M nie bede czekać.. a kiedy najlepiej iść na pierwsza betę i prog z krwi? Z tym zielona zupelnie jestem..
Jak długie masz cykle? Mi z pierwszą udaną ciążą wyszła mocna kreska po 10 dniach (tak miałam zalecone przez lekarza bo brałam progesteron) podejrzewam, że cień by wyszedł i kilka dni wcześniej bo wtedy już betę miałam 200 w tym dniuA od ktorego dnia po owu zwykle testujecie takimi czulymi testami?.. ja dziś 6dpo i juz przebieram nogami.., na pewno spokojnie do terminu M nie bede czekać.. a kiedy najlepiej iść na pierwsza betę i prog z krwi? Z tym zielona zupelnie jestem..
Próg tydzień po domniemanej owulacji żeby sprawdzić czy byłaA od ktorego dnia po owu zwykle testujecie takimi czulymi testami?.. ja dziś 6dpo i juz przebieram nogami.., na pewno spokojnie do terminu M nie bede czekać.. a kiedy najlepiej iść na pierwsza betę i prog z krwi? Z tym zielona zupelnie jestem..
Mnie oszukał w zeszłym cykluPinki dla mnie są najpewniejsze- nie oszukały mnie ani razu (chociaż wiem, że dziewczyny tu na forum tak). Te easyhome ciążaki robię pierwszy raz, to nie mam doświadczenia, jak się wybarwiają XD
Hmm, na prawdę na zdjęciu ledwo co widać, na żywo trochę bardziej. Ale i tak uważam, że to wadliwy test.
Ja testowałam zawsze w 11 dniuA od ktorego dnia po owu zwykle testujecie takimi czulymi testami?.. ja dziś 6dpo i juz przebieram nogami.., na pewno spokojnie do terminu M nie bede czekać.. a kiedy najlepiej iść na pierwsza betę i prog z krwi? Z tym zielona zupelnie jestem..
Testowałam, biało oczywiście.A kiedy powinien być ? Testowałaś jeszcze ?
Zwykle bylo 28-30dni ale ten cykl jest pierwszy po poronieniu, wiec badałam sobie lh, pik byl w 15dc wiec zakładam ze owu w 16dc co daje około 30dniowy cykl, wiec w miarę podobny cykl. Daje to nadzieje ze wszystko wróciło do normyJak długie masz cykle? Mi z pierwszą udaną ciążą wyszła mocna kreska po 10 dniach (tak miałam zalecone przez lekarza bo brałam progesteron) podejrzewam, że cień by wyszedł i kilka dni wcześniej bo wtedy już betę miałam 200 w tym dniu