reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

No właśnie.. tylko dlaczego?
Robilam sobie kiedyś te testy, myślę że zza dużej odległości je robisz, aż odszukałam swoje i zobacz o ile mniej paska ja mam na zdjeciu.
Tu wrzucałam akurat w pole do easyhome bo to był mój pierwszy raz z owulacyjnymi i nie wiedziałam żeby można wrzucić je gdzieś indziej.

Załączniki

• IMG_7770.jpeg
    IMG_7770.jpeg
    96,8 KB · Wyświetleń: 52
reklama
z drugiej strony - jak człowiekowi taka wiedza jest niiepotrzebna, bo zachodzi kiedy chce, to jej ne nabywa. Ja jakbym zaszła od razu też bym pewniie nie wiedziiała. Nie sprawdzałabym bety, proga tylko poszła na wizytę.
Pewnie masz rację 🥲 w sumie patrząc na poziom wiedzy niektórych lekarzy to skąd taka przeciętna Kowalska ma cokolwiek wiedzieć..wierzy w to co powie lekarz,bez podważania tego w żaden sposób.progesteron 2?łykaj duphaston ciąża napewno się utrzyma..i sobie łyka bo lekarz tak powiedział

Pewnie masz rację 🥲 w sumie patrząc na poziom wiedzy niektórych lekarzy to skąd taka przeciętna Kowalska ma cokolwiek wiedzieć..wierzy w to co powie lekarz,bez podważania tego w żaden sposób.progesteron 2?łykaj duphaston ciąża napewno się utrzyma..i sobie łyka bo lekarz tak powiedział
albo ten legendarny duphaston od 16dc. Masz owulkę 20dc? No to już nie masz

U mnie dzisiaj 23 dc, brzuch pobolewa na okres i zaczęło się brązowe plamienie. Jeżeli 🐒 nadchodzi, to rekord krótkości cyklu i prawdopodobnie cykl bezowulacyjny. Także nasze starania i „wstrzelanie się” w owulację chyba poszły na marne.

reklama
A gdybym miała się wsłuchać w ciało, to od ok 3 godzin boli mnie lewy jajnik i to jak cholera , typowo jak co mies na owulke..😏 no ale te testy raczej nie kłamią?

Do góry