Paula. sz
Fanka BB :)
Te chujocienie wykończą nasHujocien ale na różowo![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Te chujocienie wykończą nasHujocien ale na różowo![]()
Ja bym poszła dziś na betę, po co masz się zadręczać, lepiej wiedziećSama nie wiem.
Faccele dosc wyraźnie dziś
U mnie najbliższy punkt jest nie czynny .dopiero w poniedziałekJa bym poszła dziś na betę, po co masz się zadręczać, lepiej wiedzieć
Masz testy różnej firmy czy tylko jedne? No to nie chujocień moim zdaniem. Widać na pierwszy rzut oka kreskęSama nie wiem.
Faccele dosc wyraźnie dziś
Akurat wczoraj robiłam faccele paskowe i strumieniowy I na strumieniowym dziś już wyrazne .Masz testy różnej firmy czy tylko jedne? No to nie chujocień moim zdaniem. Widać na pierwszy rzut oka kreskę
No to mamy weekend emocjiU mnie najbliższy punkt jest nie czynny .dopiero w poniedziałek
Ja póki nie będę pewna nie powiem mojemu .No to mamy weekend emocji![]()