reklama

Majowe Mamy 2016

barbarka to moze zadzwonię jeszcze raz jutro rano do mojej przychodni i poproszę o takie rozwiazanie problemu. Bo póki cos nic się nie zmienia. Do poniedziałku nie wytrzymam.

reklama
Hej:tak:
Ewaa-dam nie czekaj z infekcja bo po się meczyc?generalnie od początku w tamtej ciąży miałam problem z pęcherzem - bolał, mialam bakterie i miałam przepiywana furagine, która tez nie jest odpowiednia dla kobiet w ciąży wg ulotki, gin mi pow, ze na to nie patrzeć bo to chodzi o to żeby na wlasna reke nie brac takich lekarstw a jeśli jest on zapisze to jak najbardziej trzeba brac i leczyc bo można zaszkodzić ciąży nieleczac infekcji:tak:

Hej dziewczyny,
Niesia - ja też uważam, że o wiele bardziej niebezpieczna jest nieleczona infekcja niż branie w takim przypadku leków. Tu nie chodzi tylko o dostęp bakterii i grzybów do dziecka, ale pod wpływem infekcji szyjka również może zacząć się skracać czy rozwierać.
Miłego dnia.

Dziewczynki wracam właśnie od lekarza od tarczycy i moje wyniki to po raz kolejny poniżej normy 0.2 i odstawiła mi leki na miesiąc. Czy to tak może byc powinno si leków nie odstawia bo to hormony a oba mówi ze tworzy się łożysko i że ono mi produkuje . Na dodatek mam okropny bol jajników ze chodzić nie mogę a dzid mam swój panieński. Za tydzień wesele i miałam iść do lekarza po weselu a musze iść przed.

Kachaa a rodziłaś też w Glc swoją Agatkę? ja ide prywatnie do dr. Pabiana w środę ale on przyjmuje w Zabrzu. Wizyte pierwszą mam w środę. Jestem ciekawa i jednocześnie sie bardzo boje.

madzia ciężko powiedzieć, ten ból jajników też mam to chyba normalne. Może ja nie mam "okropny" ból tylko pobolewa czasami.

reklama
Madzia ja mam wyniki tarczycy w pozadku i nie bardzo się znam wiec nie pomoge ale faktycznie lepiej skonsultować z lekarzem:tak:
Nimitii rodziłam w Gl:tak:teraz zobaczę gdzie bd rodzic bo mój gin pr w szpitalu w Rudzie:tak:tez jezdzilam kiedyś do Zabrza ale do innego gina - malomowny był i zawsze jakos tak niekomfortowo się przy nim czułam choć ciaze prowadzil bez zarzutu...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry