GosiaLew
Fanka BB :)
Bo tak się zastanawiam czy jak ty masz też zawroty głowy to nie masz gestozyCiśnienie mam zawsze przy górnej granicy normy, chociaż ostatnio na wizycie było książkowe. A obrzęki się zdarzają ale zawsze po nocy schodzą.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bo tak się zastanawiam czy jak ty masz też zawroty głowy to nie masz gestozyCiśnienie mam zawsze przy górnej granicy normy, chociaż ostatnio na wizycie było książkowe. A obrzęki się zdarzają ale zawsze po nocy schodzą.
Też o tym myślałam ale jednak ciśnienie mam zawsze ok. normy z tendencją spadkową, obrzęków brak szczególnie twarzy, teraz miałam morfologię robioną i do tej pory nie zadzwonili, że coś jest nie tak. Myślę, że to mogą być zmiany pogody bo u nas jest ostatnio bardzo ciepło, albo po prostu zmęczenie. Już przed ciążą miałam tendencje do takich zawrotów. Ale obserwuję się już od dłuższego czasu w tym kierunku.Bo tak się zastanawiam czy jak ty masz też zawroty głowy to nie masz gestozy
To dobrze. Ja ostatnio też tak się obserwowałam, ale ciśnienie mam niskie a obrzęków w ogóle, tylko to wieczne czyszczenie i ostatnio bóle żołądka.Też o tym myślałam ale jednak ciśnienie mam zawsze ok. normy z tendencją spadkową, obrzęków brak szczególnie twarzy, teraz miałam morfologię robioną i do tej pory nie zadzwonili, że coś jest nie tak. Myślę, że to mogą być zmiany pogody bo u nas jest ostatnio bardzo ciepło, albo po prostu zmęczenie. Już przed ciążą miałam tendencje do takich zawrotów. Ale obserwuję się już od dłuższego czasu w tym kierunku.