reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Bo tak się zastanawiam czy jak ty masz też zawroty głowy to nie masz gestozy
Też o tym myślałam ale jednak ciśnienie mam zawsze ok. normy z tendencją spadkową, obrzęków brak szczególnie twarzy, teraz miałam morfologię robioną i do tej pory nie zadzwonili, że coś jest nie tak. Myślę, że to mogą być zmiany pogody bo u nas jest ostatnio bardzo ciepło, albo po prostu zmęczenie. Już przed ciążą miałam tendencje do takich zawrotów. Ale obserwuję się już od dłuższego czasu w tym kierunku.

Też o tym myślałam ale jednak ciśnienie mam zawsze ok. normy z tendencją spadkową, obrzęków brak szczególnie twarzy, teraz miałam morfologię robioną i do tej pory nie zadzwonili, że coś jest nie tak. Myślę, że to mogą być zmiany pogody bo u nas jest ostatnio bardzo ciepło, albo po prostu zmęczenie. Już przed ciążą miałam tendencje do takich zawrotów. Ale obserwuję się już od dłuższego czasu w tym kierunku.
To dobrze. Ja ostatnio też tak się obserwowałam, ale ciśnienie mam niskie a obrzęków w ogóle, tylko to wieczne czyszczenie i ostatnio bóle żołądka.

Maui chyba nie na porodówce jesteś? ;)

Gosia, mój gin na NFZ spóźnił się wczoraj 1,5h na wizyty. Na szczęście byłam druga, więc jak przyszedł to chwila moment, ale inne laski były tak wściekłe, że po prostu rezygnowały z wizyt albo szły do domu i po godzinie wracały.

Ewa90,
miałam zapytać - jaki szpital ostatecznie wybrałaś?

Niesia_88 jeszcze czekam. U diabetologa to zazwyczaj same starsze osoby więc nie ma bata żeby wejść szybciej. A jeszcze trza siedzi kobieta u lekarza, która jest pierwszy raz to zawsze dłużej trwa taka wizyta.

Ja i tak jestem dopisywana w dniu wizyty, bo jakbym miałam czekać na termin to do porodu w ogóle bym diabetologa nie widziała.

Niesia_88 raczej mój w moim mieście. Jakos przeżyje (remont jest na porodowkach) ale jeśli chodzi o sale dla noworodkow są super , ja tylko będę miała trochę ciężej ale 3 doby przeżyje . Stwierdziliśmy ze na miejscu będzie jednak najlepiej niż jeździć z dala od domku.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry