Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam, u mnie kiepska noc... bolało mnie w krzyżu i brzuch jak na okres wzięłam nospe i zasnęłam. Rano znowu to dziwne ćmienie. Macie takie dolegliwości? Bo nie wiem czy jeśli nie minie to jakiś tego nie skontrolować. .
Janka11 ja miewam czasem bóle jak na okres, ale nie dochodzą do tego z krzyża. Ja normlanie jak mam @ to miewam przy tym bóle z krzyża i jak rodziłam to skurcze były to najpierw ból zaczynał się z tyłu. A masz brzuch twardy przy tym? Jak nie przejdzie po nospie to ja bym skontrolowała.
Mam 32t2d, więc wolałabym jeszcze żeby nic się nie działo. U mnie zawsze przy miesiączce były też bóle krzyża i te są podobne. Poczekam jeszcze mam nadzieje ze minie, bo skurczy jako takich nie czuje...tylko ze moje maleństwo w brzuchu tak wywija, że nie wiem czy coś może być skurczem czy wypinaniem się dziecka.
Ja za to biegam do toalety ciągle, ja nie wiem skąd ja mam to wszystko w jelitach. Dziś weszłam na wagę i znowu mam mniej a ostatnio już nawet przybrałam trochę. Ale brzuch mam wrażenie, że jest większy.
U nas też pogoda cudna, chatka ogarnięta więc teraz relaks na słoneczku, moje kociaki dotrzymują mi towarzystwa a za 3 godziny jedziemy do znajomych takie dni to lubię!