reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Boliwia chyba do Wiolety, ale trzeba mieć na otwartym godziwy staż - admin decyduje;
GosiaLew dzięki bardzo za cynka !
Malutka to pewnie miała CC. Dla osoby z takim obciążeniem to w ogóle mega wysiłek sama ciąża.

Odebrałam wczoraj wyniki i zdenerwowałam się moczem- norma ketonów od 0-do 5 a ja mam 150! W poniedziałek rano mam wizytę, więc postaram się doczekać, ale to mi się tak nagle zrobiło. Jeszcze 3 tyg temu było ok wszystko.

Kurde temat szczepień mnie przeraża. A poznidj decydujecie się na te skojarzone 5w1?
Maui ile ta szczepionka kosztuje ? I normalnie w lodówce się przechowuje a w dniu porodu dostarcza do szpitala

Napisane na GT-I9505 w Forum BabyBoom

Maui a do kogo trzeba napisać prośbę o dołączenie do zamkniętego watku?

malutka, straszne, pewnie młoda osoba, a już musi walczyć z tak poważna choroba.
Znajoma ma 27 lat, od kilku lat choruje.

Boliwia chyba do Wiolety, ale trzeba mieć na otwartym godziwy staż - admin decyduje;
GosiaLew dzięki bardzo za cynka !
Malutka to pewnie miała CC. Dla osoby z takim obciążeniem to w ogóle mega wysiłek sama ciąża.

Odebrałam wczoraj wyniki i zdenerwowałam się moczem- norma ketonów od 0-do 5 a ja mam 150! W poniedziałek rano mam wizytę, więc postaram się doczekać, ale to mi się tak nagle zrobiło. Jeszcze 3 tyg temu było ok wszystko.
Też myślę, ze cesarka, nie będę jej męczyć teraz.
Kurde, co te ketony!! ciekawe czemu tak nagle się zrobiło.

Ewa, ja zaszczepię Młodego, jak będę puszczać do żłobka, bo tego nie unikniemy. Tylko jeszcze dokładnie nie wiem którą szczepionką.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry