reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Plucik to jest niby normalne. Położnej pytałam, bo mój też się ruszał kilka dni słabiej i mniej i mówiła, że to jest normalne, ale jeśli Cię to bardzo niepokoi to jak tak dalej będzie może faktycznie jedź to sprawdzić. Będziesz spokojniejsza :) a i polecam zimną wodę. Pomaga :)

Tirli też bym już chciała, ale jeszcze tak z tydzień byłoby ok :wink:

Plucik no też bym była zła. A co do ruchów to zjedz coś rzeczywiście, napij się czegoś zimnego, coś słodkiego i zobacz. Mój też ma dni kiedy się słabiej rusza. A jak w ogóle nie czujesz to jedź na IP.

Pogoda przecudna, byłam sobie spacerkiem w sklepie i super słońce. Nawet wiatr mi tak nie przeszkadzał.
Ja tam teraz na razie staram się oszczędzać, żeby nie wywołać szybciej porodu, chociaż wiem, że to i tak nie ode mnie zależy. Jak bym chciała rodzić to nawet sprzątanie może nie pomóc :)

Plucik napij się lodowatej wody. Moją ostatnio na IP jedynie to pobudziło.

Dzisiaj jest chyba dzień dobroci dla ciężarnych. Wszyscy są mili, uśmiechają się. W polskiej księgarni kupiłam kilka gazetek i facet dorzucił mi jeszcze trzy w gratisie :-D a teraz jemy obiadek na mieście. Nie myślałam, że pakistańska kuchnia jest tak pyszna...

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój mały się rusza osobiście go tak nie czuje ale widzę jak przechodzi z z boku na bok :D wiec nie panikuje bee obserwować jak się rusza .
Wiecie dziewczyny jak mnie ludzie wyku....wczoraj i dziś stoję w sklepie w kolejce kolejka długa ale co zrobię i przychodzi taka znajoma i mówi o 500+ a ja jej odpowiedziałam szkoda ze nie tysiąc!!!! A dziś znów stoję za mięsem przede mną chyba z 5 osób i przede mną znajomym i mówi znów będziesz wozic i za chwilę tez z hasłem ze 500zł dostane ....masakra czy oni naprawdę myślą że kobieta zachodzi w ciążę by dostać 500zł!!! Normalnie gdzie nie pójdę to mówią o500+ niech się zastanowia co mówią ....

Do góry