reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Nimitii o matko jak późno ta wizyta :) trzymam kciuki

Mania spokojnie :) a nie mozesz zadzwonic do lekarza i powiedziec mu co się dzieje ? On Ci bardziej doradzi a w razie w przyjmie

Anno dzięki za odpowiedź. Umówiłam się do lekarza na 22.10 i to za wcześnie, wiec przełożyłam o tydzień później.

Mania jak bardzo boli to idź do lekarza. Jesli to ból ciągły i dokuczliwy to nie ma żartów. Nie każdy ból w ciąży jest normalny.

Ból był momentami a nie ciągły. Jutro pojde z rana zrobić bete bo dzis juz nie mam jak i wtedy skontaktuje sie z drugim lekarzem na wizyte prywatna. Nie chcę panikowac ale ogolnie czuje sie tam tak jak w dniach gdy na prawe duzo krwawie podczas okresu (takie rozpieranie?)a wiec jezeli nic nie widac krwi to musze uzbroić sie w cierpliwość

Mania ale to jest naprawdę normalne ten ból. Mnie czasem tak rwie że masakra a w 1 ciąży to już w ogóle. To akurat też bywa dobrym znakiem. To znaczy że dziecko sie zagnieździło a macica sie zaczyna powiększać. Naprawdę nie martw się za nadto. Jak ciebie to tak bardzo martwi to zrób jak napisałaś umów się do lekarza innego i powtórz sobie betę.

olciaa to taki dobry lekarz że u niego są takie kolejki ;) dzięki niemu mam pierwszego syna :) raz czekałam do 24:00 ;-)

No pierwsze bliźniaki na majowkach :D gratulacje :D

Nimitii to on calodobowo przyjmuje ? :D heh u mnie w okolicy chyba żaden do tej godziny nie przyjmuje tzn dobry lekarz bo jedna babka przyjmuje ale ona ma bardzo zle opinie :p wiec wole chodzić do swojego :D

reklama
Generalnie przestał już tak przyjmować ale on swojego czasu po dyżurze przyjmował od 15:00/22:00 a że bywało iz poślizg był godzinny więc taka obsuwa do 24 ;)
Teraz zmienił godziny przyjmowania i wiem że jest od 08:00 ale do której tego nie wiem jak sie okazuje nawet do 21:40.

mili gratuluje bliźniąt :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry